Inlägg från: Anonym (B) |Visa alla inlägg
  • Anonym (B)

    Syftet med att "trolla"/svara på sina enga trådar?

    Läste en häromdagen då det var en kvinna som utgav sig för att vara älskarinna och ville ha råd. Hela tråden var full med enbart svar av henne själv... sjukt märkligt.

    Exakt samma meningsuppbyggnader, använda ?å? istället för ?och?, lika många punkter, svaren var alla nära varandra i tid.

  • Anonym (B)
    Anonym (konstigt) skrev 2017-11-14 13:24:15 följande:

    Och riktigt knepigt blir det när personens olika alias börjar snacka lite djupare och berömma varandras insyn och förståelse för den påhittade situationen haha


    Exakt så! Så himla konstigt när alla berömmer varandra :p Herregud. Läste en tråd för några månader sen om en kvinna som ville veta vad folk tyckte om hennes exempel på namn på sitt framtida barn. Sen svarade hon själv i tråden men glömde väl klicka i anonym eller byta nick och så skrev hon ett jättelångt svar där hon analyserade namnen och berömde Ts för vilken god smak hon hade hahahah.
  • Anonym (B)
    Kanttant skrev 2017-11-14 14:41:52 följande:

    Haha ;)Var precis den tråden (B) nämner som jag hade i åtanke. Var otroligt tydligt att det var samma person, hon hade 10 olika alias. Var helt sjukt, haha.

    Men har sett det annars också, antingen där det var lika tydligt som i tråden (B) pratar om, eller som (B) också nämner, att personen tillslut råkar svara med fel alias.


    Haha skönt att fler lade märke till det! Först när jag läste tänkte jag att jag måste läsa slarvigt eller något, sen läste jag igenom igen och insåg att hon verkligen har ansträngt sig sådär. Det finns ju liksom inga skäl till att göra på det viset heller så förstår verkligen varför du startade denna tråd. Blev lite förvånad stt ingen hade ifrågasatt henne när jag läste just den tråden :)

    Kan ändå ?förstå? folk som trollar för att de vill övertyga folk med en viss åsikt men just den där tråden så skrev hon ju liksom från olika synvinklar... nä, jättekonstigt. Det kan ju vara så att hon gjorde så för att hon var sjukt uttråkad och ville få upp tråden på hetaste ämnen :)
Svar på tråden Syftet med att "trolla"/svara på sina enga trådar?