Inlägg från: Baraentilligen |Visa alla inlägg
  • Baraentilligen

    Bim 28/11. Fler otåliga?

    Beklagar missfall eller :( Hade senaste mensen 29.10 och har BIM 26.11. Äl inträffade i fredags eller lördags och tiden går sååå långsamt! Det här är dock första försöket så jag borde inte gnälla, men är så otålig! Har du haft äl ännu?

  • Baraentilligen

    Känns som att all vaken tid går åt till att söka efter symtom ;) Men nu är jag åtminstone 5-6 dagar efter äl så snart borde det vara helt möjligt att känna något :D Inatt tycker jag att det varit action i magen. Och idag är jag svimfärdig, vilket jag brukar bli när jag är gravid. Dock är det nog för tidigt att känna av det tror jag. Blir så trött på mitt letande! Om jag bara kunde hålla ut en vecka så vet jag säkert svaret redan :p Brukar förr ha en lutealfas på 10-12 dagar så det kan hända att mensen kommer (eller inte kommer) tidigare än 26. Tog ut spiralen förra månaden så vet inte hur kroppen fungerar ännu.

  • Baraentilligen

    Testade igår och idag, alldeles för tidigt haha. Minus såklart. Är 8-9 dagar efter äl idag och har börjat testa varje morgon nu tydligen ;) Ömma bröstvårtor ännu och de brukar ha slutat ömma vid den här tiden. Dessutom har jag känsligt luktsinne vilket bådar gott :)

  • Baraentilligen
    Nähäru skrev 2017-11-19 16:59:10 följande:

    Håller tummarna! Testade igen idag, det ÄR ju ett streck!! Ser inget streck på de jag testade med för ett par dagar sedan, men vågar inte tro att jag är gravid än. Gah, vad galen man blir av att försöka bli gravid haha!


    Spännande! Hoppas det blir starkare :) Här indikerar både tempen och bröstvårtorna att progresteron nivån har höjts vilket borde betyda graviditet :)
  • Baraentilligen
    Nähäru skrev 2017-11-20 03:18:47 följande:

    Måste bara berätta att jag plussade på CB digital nyss!!! Är så chockad! :D


    Härligt! Grattis :)
  • Baraentilligen

    Okej, så dagens test (äl+10-11) visade en svag skugga där teststrecket ska vara, något som de tidigare testen inte gjort. Gissa vem som fick upp hoppet?! Tempen fortfarande hög och bröstvårtorna ömma. Hoppas på ett plus imorgon :)

Svar på tråden Bim 28/11. Fler otåliga?