Inlägg från: Anonym (P.A.) |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Våldtäkter och sexualbrott fortsätter att öka
  • Anonym (P.A.)
    Anonym (M) skrev 2017-11-16 03:39:36 följande:

    Mja, det enda det där säger oss egentligen är att anmälningar av dessa brott ökar. Inte att brotten ökar. Vi vet sedan tidigare att sexualbrott är enormt underrapporterade. Men på senare år har det vart många kampanjer ämnade att lyfta problemet med sexualbrott, såväl som rörelser på sociala medier - nu senast #metoo. Jag tror sådana saker har haft enorm betydelse för att benägenheten att anmäla har ökat.


    Kom inte med det där anmälningsbenägenhet-tramset. Inte ens minister Morgan Johansson förnekar längre att det rör sig om en faktisk ökning.
  • Anonym (P.A.)
    Anonym (M) skrev 2017-11-16 19:52:38 följande:

    Det är inget trams, det är var det är bara.


    Det är trams eftersom det är så uppenbart falskt. Ungefär som någon som påstår att växthuseffekten inte existerar eftersom denne anser att bevisen inte är tillräckliga.
  • Anonym (P.A.)
    Anonym (Aska) skrev 2017-11-16 20:57:00 följande:

    Jag skulle vilja vända på steken och ställa frågan hur får vi män att respektera kvinnor och vad lär vi våra söner?

    Det är bara att titta på den senaste #metoo kampanjen. Massor av män svenska eller utländska som behandlar kvinnor på ett totalt respektlöst sätt. Det är där vi måste börja.

    Därför blir jag också rätt förvånad när man ser i trådar som gäller t.ex feminism och #metoo kampanjen att samma män som skriker om gruppvåldtäkter, importerade våldtäkter och gud vet allt är också de män som gärna förringar kvinnors rätt och även #metoo.

    Hur kan det komma sig?

    Gör man skillnad på våldtäkt utifrån vem som utför dem?


    Det kommer alltid finnas män som begår sexuella övergrepp. Visst kan du minska andelen män som begår övergrepp men att komma längre än vi gjort med infödda svenskar är inte lätt. Det visar statistiken. Mer rimligt är att andelen män som våldtar och begår sexuella övergrepp i Sverige kommer att fortsätta att öka, eftersom vi får allt mer influenser från omvärlden.

    Metoo kampanjen fortsätter dock att gräva ner huvudet i sanden eftersom de inte är förmögna att se ur flera perspektiv.

    Frågan är hur kvinnor ska hantera att andelen män med sexuella övergrepp i sitt beteende ökar? Vad anser du?
Svar på tråden Våldtäkter och sexualbrott fortsätter att öka