Inlägg från: Anonym (Arabvän) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Arabvän)

    Våldtäkter och sexualbrott fortsätter att öka

    Instämmer. Det är en helt ny sorts våldtäkter, dels gruppvåldtäkter som består av både analt och vaginalt våld av flera män som hjälps åt. Men dessa våldtäkter av så unga barn som 12-13 åriga flickor, som våldtas med stort våld analt och vaginalt tom på dagtid på skolor. Det får mitt hjärta att krossas när jag läser om det.

    Mina arabiska väninnor har förklarat att många korkade landsmän till dem ser oss svenskor som horor eftersom vi lever så fritt och rör oss så fritt. En kvinna i deras hemtrakter som rör sig ute utan beskydd av en man eller en bror, anses som hora. Och horor förklarar de, är ok att ge sig på för en hora har inte rätt att säga nej. Väninnorna förklarar att våldtäkterna av så unga flickebarn har att göra med att det är normal giftasvuxen ålder i deras länder. Och så klart är det ett sätt att säkerhetställa att offret är oskuld (ju yngre de är). Mina arabiska väninnor vill leva i Sverige för att det är ett demokratiskt och jämställt samhälle, de ville bort från det patriarkaliska kvinnofientliga samhällen de levt i. Så de tycker inte att detta är ok! Att vissa dåliga mellanösternmän beter sig som hemma!

    Vi behöver ta över modellen de kör med i Stavanger, information till alla nyanlända om lagar och regler och normer kring sexualitet och jämställdhet i vårt land. Det har gett effekt på sexualbrottsligheten i Stavanger.

Svar på tråden Våldtäkter och sexualbrott fortsätter att öka