• Anonym (M)

    Hur ska jag göra för att vara stark och inte ge upp i denna situation? Alla tips tack!!

    Du kan inte ta ansvar för din fd mans känslor. Ni har gjort slut och du har inga känslomässiga skyldigheter gentemot honom. Med det sagt bör man fortfarande försöka sköta saker snyggt och respektfullt, men lägg bort det dåliga samvetet. Utöver detta har dock lite svårt att utläsa vad du egentligen vill ha hjälp med...

    Ps. Grattis till att du träffat någon ny som verkar intressant

  • Anonym (M)

    Jag dejtade en man som också var ensamstående och hade en son på heltid i samma ålder. Vi ville också träffas mer än han kunde få barnvakt så vi umgicks som "vänner" när hans son var med. Vi diskuterade saken innan och kom överens om spelreglerna så som ingen fysisk kontakt mm. Jag kom dit och fikade och vi fick massor tid att snacka (också lite skönt att få lära känna varandra utan sexuell press. Detta gjorde vi i månader innan vi blev tillsammans "på riktigt" och det var efter att sonen frågade sin pappa varför jag inte bodde där och han skulle vilja det. Det blev en väldigt naturlig introduktion och inte så stort som när man introducerar en ny partner för barnet. Han var med och valde in mig i familjen.

    Kanske inte funkar för alla. Men sonen hade inte gjort någon stor notis om vi brytit efter några veckor och jag bara slutat komma förbi om det inte hållit längre och jag behövde heller aldrig försöka vinna hans hjärta utan blev kravlöst en del av deras lilla familj.

Svar på tråden Hur ska jag göra för att vara stark och inte ge upp i denna situation? Alla tips tack!!