Inlägg från: Skogshuggaren86 |Visa alla inlägg
  • Skogshuggaren86

    Där förstördes precis HELA mitt liv!!

    Ge inte upp! Är väll steg 1. Det största motgångarna i livet ges till dem som är starka nog att klara av dem! Så redan där vet vi att du är stark nog att komma ur detta.

    För att komma i gång. Gör en lista för saker du ska göra imorgon lätta saker vi bara börjar:) Typ 1 gå ut med hunden 2 tvätta 3 sortera ur strumplådan
    4 snygga till CVt  osv 
    kanske 10 punker. Gör en lite rutan bakom och KRYSSA av de är superkul jag lovar!!:P Imorgon kväll gör du en ny lista.

    Att flytta är ingen dum ide många människor blir kvar på en platts just för de har familj som knyter dem dit. Du har en frihet att se mer så passa på!

    Tror alltid jobb är nyttigt för alla vi människor mår bra av kännslan av att vi har varit duktiga och uträttat något. Och de ger också mer socialt umgänge.
    Har du aldrig jobbat tycker jag du kan hoppa på vad som helst förutsatt att du inte har några fysiska begränsningar. Man behöver inte ett fint jobb för att känna sig duktigt. Timanställning på Ica,mcdonalds vad som helst trivs du inte kan du sluta men ge den en chans. du träffar nya människor och får möjlighetet att bekräfta att du kan!

    Du säger att du sökt mycket jobb men aldrig får gå på intervju? Har du fått hjälp med att skriva ett ordentligt CV? 
    Söker du via ArbF gör inte de ;) Vill man ha in en fot gå dit presentera dig och ta med ett CV skit i om de söker folk. Detta har funkat för mig och många jag känner:)

    Har du möjlighet att börja träna ? mortion är bra på så många sätt. kan rekomender crossfit mer familjär och kärleksfull träningsform får man leta efter. Eller någon annan form av gruppträning där du blir stöttad och peppad av andra människor går bra de med.

    Kanske finns de någon hundklubb? dålig kolla på hundar men där du kanske kan träffa andra hund människor och träna tillsamans?

Svar på tråden Där förstördes precis HELA mitt liv!!