Inlägg från: Trebarnsmamma83 |Visa alla inlägg
  • Trebarnsmamma83

    Slutat röka. Mår skit =(

    Hej på er!

    Har rökt i 20 år med uppehåll för graviditet tre gånger. Slutade tvärt i söndags mitt på dagen och har inte rökt eller fått i mig nicotin på annat sätt sedan dess. Den psykiska abstinensen känner jag knappt av. Bara snabba tankar på cigaretter så inga jätteproblem där. Fysiskt däremot!! Tryck över bröstet, sjukdomskänsla, ångest, dubbelseende, extrem trötthet, konstig smak i munnen, hård i magen, ont i magen osv. Fler som slutat att röka abrupt och fått liknande ?symptom?? Hur länge höll de i sig? Till saken hör att jag börjat med en ny mag-medicin i samma veva och försöker bena ut om det är biverkningar av den eller rökstoppet jag upplever =)

  • Svar på tråden Slutat röka. Mår skit =(
  • Trebarnsmamma83

    Tack för era svar!

    Min nya medicin har ingen av min upplevda ?biverkningar? som vanliga, vissa finns dock bland sällsynta och därför tänker jag att det är kopplat till rökstoppet. Får tyvärr inte, eller hur man ska säga, använda nicotinplåster, spray osv då jag har hypertyreos.

  • Trebarnsmamma83

    Tack gör era svar! Har hållt mig ifrån ciggaretterna än så länge =). En del ?symptom? har blivit bättre men lymfkörtlarna på halsen har svullnat upp så vårdcentralen ville att jag skulle komma dit och kolla läget. Hursomhelst så är det befriande att inte vara slav av nicotinet.

Svar på tråden Slutat röka. Mår skit =(