Inlägg från: ericafriman |Visa alla inlägg
  • ericafriman

    Akut hjälp!! Mår dåligt

    Hej,

    jag handlade en vara från tradera för 2500kr. jag har ej mottagit varan. innan varan skickades så frågade säljaren mig om jag ville lägga till tilläggstjänsten rekommenderat men valde ej att göra det. förväntade mig att jag ändå skulle få varan. jag betalade köpet med klarna direktbetalning. nu har det gått 2 veckor och har fortfarande ej fått min vara. kontaktade klarna ab och de sa att jag skulle bestrida den, vilket jag gjort. fick idag svar från klarna ab att jag kommer bli återbetalad 2500kr och säljaren kommer få en skuld hos klarna på 2500kr. 

    säljaren har blivit helt galen nu och gjort både polisanmällan, skickat in ett krav kronofogmyndigeten samt hotar att ta detta nu till tingsrätten/domstolen. säljaren har extremt otrevlig och hotfull attityd. hon säger jag är en simpel tjuv och att jag kommer få ett helvete. jag har varit hur trevlig som helst och haft en trevlig dialog och rekomenderat att hon ska göra en reklamation hos postnord. jag mår jätte dåligt över detta och vill göra det som är rätt. jag har ju betalat för ingenting. hon säger att om detta går vidare till tingsrätten/domstolen så kommer jag få stå för massor med kostader.

    så vad tycker ni? behöver jag vara rädd för att detta går för lång? vad tycker ni jag ska göra. jätte tacksam för hjälp.

Svar på tråden Akut hjälp!! Mår dåligt