• Milkway

    Relationsångest?

    Det finns ett talesätt som lyder "Ångest kommer inte av sig själv, du bjuder in ångest för att du har tiden till det"

    Ångest är ingen Ing farligt, det är dina tankar och tankar har vi ständigt hela tiden men ångest är lite som dålig fantasi, (av allt du kan tänka väljer du panik ensamhet och sorg)

    Du behöver göra dig Busy med saker så du inte har plats för ångest, men plats för annat som t.ex njutning? Glädje? Avslappning?

    Jag råder dig också att träna acceptans.

    Se på situationen som en knapp på bordet. Utan att tänka vad den har för färg, för storlek, för modell, var den ligger placerad, och om du gillar den eller ej, du accepterar faktum, "en knapp på bordet okej, så är det" Det är acceptans-. Inga jämföranden mätningar bedömningar dömanden värderingar analyseringar utan du konstaterar bara det lilla du faktiskt vet "en knapp på bordet" punkt.

    Sen måste du som sagt hålla dig Busy och underhålla dig med givande saker vad du nu gillar att se/ göra / skapa / tänka på.

    Jag råder dig också att inte stirra dig blind på just PTSD utan se det gör vad det är, du har brist på acceptans, brist på njutning och avslappning och underhållning och kanske brist på tillit till dig till han till livet. Jobba med de bitarna bara så blir det lättare

    /// Haft PTSD

Svar på tråden Relationsångest?