Inlägg från: Tobythegunn |Visa alla inlägg
  • Tobythegunn

    Partner utan sexlust - tillåtelse att vara med andra?

    FroekenEmma skrev 2017-11-23 17:12:31 följande:

    Hej, väldigt konstig fråga som jag inte riktigt själv vet hur jag ska ställa mig till. Men min man har i två års tid nu inte haft någon sexuell lust alls, och nu har vi pratat om det och han har föreslagit att vi ska ha våran relation som den är(vilket jag gärna vill) men att han vill att jag ska finna sexuell njutning hos andra med hans tillåtelse.

    Är väldigt kluven, tar emot att göra något sånt. Är det någon annan som varit i samma sits? Hur gjorde ni? Är detta en kompromiss man klarar av om man är egentligen är för monogami och romantiserar bilden av "familjen"? Eller är det just bara det, en romantiserad bild?


    Så ni har inte sex alls? Jag menar känner du att du verkligen behöver sex och han tillåter dig ligga med någon annan så är det ju upp till dig. Väldigt svårt det där dock för jag är väldigt monogam själv och liksom är jag kär i en människa finns ingen annan i intresse för mig än min partner så jag vetifan om jag skulle klara av det heller.

    Dessutom kan det ju faktiskt leda till att ni gör slut? Jag menar du kanske träffar någon ny och får intresse för honom eller vad som, ni kanske glider isär mer? Har du nån koll på varför han har tappat sexlusten? Det kan ju vara något han kan kolla upp?

    Annars tycker jag många idag är FÖR öppna förhållanden och monogama människor som du och jag verkar ju vara en antik bild på relationer. De flesta gökar ju runt som fan och är otrogna hit och dit. Så jag menar, det kanske funkar för er ändå om du nu bestämmer dig för att testa det.
    Happiness, only real when shared
Svar på tråden Partner utan sexlust - tillåtelse att vara med andra?