• Marie89

    Köpa melatonin från usa?

    Är det någon som har erfarenhet av att köpa melatonin från usa där det är receptfritt?

    Lillasyster sover grymt dåligt, storasyster, som har stora funktionsnedsättningar, hennes psykolog säger att han utan tvekan skulle skriva ut det till lillasyster om han fick, men han kan ju inte det då lillasyster inte är hans patient. Att be om melatonin på bvc är värre än att svära i kyrkan har jag märkt.

    Vill inte höra kommentarer om rätt och fel, jag tycker det är jättefel att ordna melatonin själv, MEN vi orkar helt enkelt inte längre och ser inga alternativ.

  • Svar på tråden Köpa melatonin från usa?
  • Marie89

    Fast jag vet flera som har det utskrivet ifrån habiliteringen så det kan inte vara så farligt, bättre än att vi bryter ihop och gör nåt dumt en natt.

  • Marie89

    Tack för ditt svar lisika!! Ska kolla in den shoppen och även ringa barnkliniken. Tror psykologen på habiliteringen kan skriva ut melatonin, han sa att han hade kunnat det om det var min stora flicka som hade problem med sömnen.

  • Marie89

    Har nu varit hos läkare på barnmottagningen som knappt kunde Svenska, så han förstod inte problemet så vi får ingen hjälp. Jag kommer beställa melatonin själv nu.

  • Marie89

    Som sagt har vi äntligen fått hjälp nu. Min tanke med melatonin var att ge det i kanske 2 veckor för att få in sömnrytmen, ofta kan det hjälpa. Atarax som vi fått nu håller vi redan på att trappa ut. Jag skulle aldrig ge mitt barn medicin om det inte verkligen behövdes, i vårat fall har vi ett äldre syskon med stora handikapp, lillasyster blev till innan vi förstod allvaret, med ett barn som kräver hjälp med precis allt och mycket läkarbesök och med ett barn som aldrig sover bra så orkar man inte tillslut längre och då ser jag medicin som en bättre åtgärd än att vi båda föräldrar skulle gått in i väggen

Svar på tråden Köpa melatonin från usa?