• Anonym (E)

    Vilka åsikter/övertygelser skulle du aldrig kunna ha i din vän-skara?

    Jag kan ju börja med en som fick mig att göra tråden - personen hävdar att förintelsen aldrig ägt rum.

    Men! Herregud. Ja sådana har man hört om, trodde väl aldrig de gick runt på ljusa dagen bara, haha.
     
    Jag skulle inte kunna ha med en religiös person och göra. Jag förstår inte hur man kan tro på något som så uppenbart inte finns.
    För mig är det lika logiskt att aldrig sluta tro på tomten, helt enkelt. Det är sagofigurer som någon hittat på, och jag kan inget annat än undra hur man är funtad när man på fullaste allvar, som vuxen person, utbildad och allt, i modern tid, kan tro på nån gubbe i himmeln. 

    Bortsett från det så hade jag aldrig velat ha med en sexist eller nazist och göra. 
  • Anonym (E)
    Anonym (no h8) skrev 2017-12-01 15:06:20 följande:

    Jag kan inte ha personer som inte kan respektera personers religion. En sak om man inte vill ha personer som försöker pressa på andra sin religion. Men samma sak gäller ateism och att pressa på det på folk också... Respekt är A och O helt enkelt...


    Sen klarar jag inte av pedofiler, rasister, homofober, transfober och folk som inte kan skillnaden på de och dem :-P 


    Sant. Det som har lagt grunden för att jag inte vill ha kontakt med religiösa personer är att de som jag själv stött på som varit religiösa direkt pushat på med sin religion. Som att pusha på med extrem vänsterpolitik eller högerpolitik helt enkelt, obekvämt. 

    Haha ja men you get the point. Skulle vi rabbla listan över olika typer av t.ex mördare vi helst inte hade velat ha i våran vänkrets så hade listan blivit lång, så tänkte att jag nämner några exempel. 
Svar på tråden Vilka åsikter/övertygelser skulle du aldrig kunna ha i din vän-skara?