• Ascendere

    Saknar sex

    Anonym (Attraktion) skrev 2017-12-03 13:35:22 följande:

    Attraktion är byggt på att hon känner sig trygg med dig.

    Vad gör du för henne som bekräftar hennes andra behov?

    T.ex vad brinner hon för? Vad får henne glad? När överraskade du henne senast?

    Du kan inte förvänta dig att ta disken och tvätten och i övrigt vara en död fisk i förhållandet och tro att hon fantiserar om dig i sängen. Det måste liksom skapas ifrån en glöd. Var är din glöd för henne?!


    Helt fel, attraktion och trygghet hänger inte ihop alla. Tvärtom, ett bra sexliv bygger på att kvinnan är lite osäker.
  • Ascendere
    Anonym (ubhj) skrev 2017-12-03 16:56:44 följande:

    Om hon har låg sexlust nu gör ju du knappast det bättre genom att ställa frågor om rollspel, trekanter, kk osv. Tror det pressar henne ännu mer och lusten blir mindre.


    Stämmer, prata om sex med henne och ta initiativ. Men absolut ingen press, säger hon nej så släpp det bara och gör något annat, bli absolut inte sårad.
  • Ascendere
    91kg skrev 2017-12-03 19:40:22 följande:

    Du får se till att ha det städat och undanplockat, uppvakta henne med blommor och berätta hur mkt du älskar? henne. När ni väl skall till så gör du det för hennes skull och endast hennes! allt som hon gillar, inget som du gillar om det inte sammanfaller.Försök få henne att komma.  Du måste väcka hennes intresse!  samspel, ge och ta. Gubbar brukar vara bra på att ta, sedan förstår dom varför damen totalt ointresserad..

    Idag ser hon ser det antagligen som något som måste göras


    Blommor, städa Yea right.

    Kanske sämsta rådet ever.
  • Ascendere
    Tobi77 skrev 2017-12-02 22:59:32 följande:

    Hej är en kille på 40år lever ihop med min underbara sambo och har två barn.

    Men när det gäller sex så får man be för att möjligen få ligga.

    Vad skall jag göra?

    Har gett flera förslag så som rollspel,sex på andra platser,eller som nu på senare tid trekant både med kille eller tjej!

    Men får inga riktiga svar tillbaka för utom -jag är trött orkar inte!

    I går frågade om hon skulle tycka det var ok om jag skaffade en kk.

    Hon tittade å gick!

    Vad gör jag?


    Problemet är inte att hon är trött eller saknar sexlust, hon är inte attraherad av just dig.

    Att fokusera på sex och försöka prata om det med henne gör bara saken värre.

    Nästan alla råd du fått i tråden hittills är bara skit och ingenting som fungerar i verkligheten.

    Gå in på Amazon.com och beställ ett ex av Athol Kay "The Married Mans Sex Life Primer".

    Den förklarar på ett väldigt bra sätt hur attraktion fungerar hos kvinnor och vad du som man kan göra för att bli mer attraktiv. Den är lyckligtvis helt befriad från PK-skit och fokuserar på det som faktiskt fungerar.

    Läs den, det är en bra början.
  • Ascendere
    Anonym (är det dött är det dött) skrev 2017-12-04 17:36:03 följande:
    För att kvinnor tycker vi är äckliga när vi onanerar, och tillfällena man kan runka ostört och obemärkt på är väldigt få?
    För helvete, har ni ingen toalett hemma hos er? Det är väl bara att låsa dörren och runka loss hejvilt? 
  • Ascendere
    Kaptenen skrev 2017-12-04 14:07:35 följande:
    Så har det varit för mig i 8 år. Jag har trott att bara barnen blir lite större, eller vi kommer i ordning i huset eller vad det nu kan vara så ska det lösa sig. Nu börjar insikten komma att det kommer alltid att vara så här och tankarna på skilsmässa blir starkare och starkare. Samtidigt som vi på något plan ändå älskar varandra, vilket gör att det hela känns oerhört tungt. Det värsta är att hon inte fattar allvaret, trots att jag tagit upp detta flera gånger under åren. Men jag har också velat undvika att sätta press, och det har nog varit ett misstag. Man kommer till en punkt där man måste vara tydlig att antingen löser vi det här eller så har vi ingen framtid.
    Tänk så här istället:
    Vad har DU gjort under de här 8 åren för att bli mer attraktiv? Styrketränat? Bytt klädstil? Sett till att lära känna nya människor?

    Tänk på det som att det finns bara EN person i den här världen över vilken du har fullständig kontroll, och det är DU. Börja där. 
  • Ascendere
    Anonym (niceguy) skrev 2017-12-04 20:43:52 följande:

    Faktiskt har jag gjort just detta, tränat, snyggat upp mig blivit mer aktiv socialt. Hon har däremot lagt på en del (hon tränar förvisso, men äter stora mängder snacks nästan dagligen). Jag vet också att flera av hennes väninnor tycker jag är attraktiv - inte så att de stöter på mig, men de har sagt det till henne.

    Men visst, jag kan bara kontrollera mig själv. Jag kan ställa ett ultimatum och ta konsekvenserna. Problemet nu är att hon är alldeles för säker på att hon har mig och hon är ganska dominant också, men den styrkebalansen kan rubbas rätt snabbt.


    Bra, då är du på rätt väg! Och du verkar ju veta var problemet ligger, de allra flesta kvinnor tänder inte på att behöva vara den dominanta, du måste steppa upp som kaptenen på skutan (skutan är alltså familjen i det här fallet). Läs på om "Captain - first mate"-konceptet: marriedmansexlife.com/2012/01/the-conscious-captain-and-first-officer-relationship/
  • Ascendere
    Anonym (bs) skrev 2017-12-04 22:20:37 följande:

    sa killen..


    Missförstå mig rätt här, inget fel med blommor och att städa för att man gillar att ha rent omkring sig, men så fort man gör något med baktanken att få ligga så handlar det om "dolda kontrakt", och dolda kontrakt är en signal om att man har låg social status eftersom man måste utföra tjänster för att vara berättigad till att få sina behov uppfyllda, och låg social status är oattraktivt.

    Så ge blommor bara som en belöning för gott beteende eller helt random för att man själv känner för det, aldrig för att man hoppas att det ska få partern på bra humör så man får ligga.
  • Ascendere
    Anonym (niceguy) skrev 2017-12-05 10:34:16 följande:
    Jag har faktiskt nyligen läst boken och insett att jag redan påbörjat MAPen (Male Action Plan för er som inte läst den). Jag tror att jag befinner mig någonstans i fas 2 eller 3. Faktum är, och det kanske låter självgott, att jag redan nu har en högre sex rank än min fru, men vi har inte flippat dynamiken ännu. Hon är fortfarande Captain och jag First Officer. Men jag märker att jag inte längre lutar mig mot henne och avvaktar hennes beslut och att hon faktiskt visar små tecken på ömhet ibland, så kanske något är på väg att hända. Min mindset just nu är verkligen att jag tar ansvar för mitt eget välbefinnande, mitt sociala liv osv. Tidigare har jag varit något av en passagerare. Problemet är bara att när jag stärker mig själv så funderar jag ibland över om jag vill ha min fru. Om hon inte anstränger sig för att gå mig till mötes så varför ska jag vända mig ut och in för att få hennes intresse. Jag saknar inte intresse från andra kvinnor (vilket i och för sig stämmer med hur saker utvecklar sig enligt boken) och det var så länge sedan jag hade någon intimitet med frun att det känns som det är lång väg tillbaka även för mig.
    Poängen med MAP är inte att du gör den för att få din frus intresse. Om du tänker så, då är du fortfarande kvar i hennes frame. Poängen är att allt du gör, alla förbättringar syftar till att göra DIG till en bättre man. Om din fru går dig till mötes påverkar dig inte mer än huruvida solen skiner i Peking eller inte. Du behöver inte validering i form av åtrå eller attraktion från din fru. Först när du förlikat dig med tanken att du eventuellt kommer att leva utan din fru i framtiden och är helt OK med det, först då har du kommit ur hennes frame helt och hållet. 
  • Ascendere
    Anonym (Fru) skrev 2017-12-05 11:02:54 följande:
    ...eller jo jag skrev att han ska låta henne bestämma, men i syfte att jämna ut situationen. Just nu pressar han på för mycket, så hon kvävs av pressen.
    Precis, det viktiga är att inte pressa på frun, utan att få frun att pressa på sig själv.
    Hon ska känna att hans behov kommer att bli uppfyllda vare sig det är av henne eller någon annan. 
  • Ascendere
    Anonym (niceguy) skrev 2017-12-05 15:01:45 följande:
    Du har förstås helt rätt, och jag känner att jag är på väg åt det hållet. Men jag är inte framme än.
    Inte jag heller. Skicka PM om du känner för det. 
Svar på tråden Saknar sex