Inlägg från: Anonym (Ibs) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ibs)

    FORUM VLCD/PULVERDIET 2018!

    Hej!

    Sällar mig gärna till er för lite tips och pepp! Är 33 år och efter två barn står vågen på 104 kg till mina 163 cm... Alltså mycket att gå ner och tänkte få en kickstart med vlcd. Jag har dock grov ibs så vet inte riktigt om detta kommer fungera, vill inte hamna i ett svårt skov. Men har hoppet uppe!

    Började med Naturdiet igår, har köpt både chokladpulver och hallon/granatäpple-smoothies. Smoothiesarna är jättegoda, men de har 200 kcal i sig per styck så man måste dricka pulver också (tror jag?). Pulvret är dock sååå äckligt! Får kräkkänslor och har svårt att behålla det efter jag, genom att hålla för näsan, klunkar i mig det. Hur gör ni för att stå ut med smaken/konsistensen? Får väl ärligt erkänna att jag fuskade idag (redan!!), åt två kokta ägg.....

  • Anonym (Ibs)
    Anonym (vlcd) skrev 2018-02-04 13:05:37 följande:

    jag tycker att naturdiet choklad och banan smakar ok, inte lika pulvrigt. annars har du ju alternativet att köra 5 st shake från naturdiet, de är 150 kcal, du hamnar fortfarande under 800 kcal vilket är gränsen för vad som klassad som vlcd. jag blandar lite, brukar köra 3 pulver och 2 färdiga shake oftast. vi har haft shake på erbjudande för 10 kr styck på Ica Maxi så jag har bunkrat upp ????


    Tack för svar! Var och köpte shake, både choklad/banan och Caffè latte. Har bara provat latten än men oj vilken skillnad! Gott! De kostar tyvärr 22 kr styck här där jag bor men ska kolla på nätet efter billigare. Nu känns det som att detta kan fungera, tack för tipset!
  • Anonym (Ibs)
    Alvana skrev 2018-02-04 22:16:22 följande:

    Kolla in matsmart.se Jag köpte massa därifrån billigt.


    Det är ju jättebilligt där! Bra tips, tack!!
  • Anonym (Ibs)
    Alvana skrev 2018-02-07 07:22:07 följande:

    Grattis till alla det går bra för!

    Själv har jag lite problem, vikten rör sig knappt fast att jag inte fuskar alls. Vetafasiken vad mer jag kan göra förutom motion och vlcd-pulver...


    Samma här tyvärr. Har hållt mig till 560 kcal per dag (Naturdiet) men det har inte hänt något alls! Innan jag började på vlcd så åt jag ca 1500 kcal per dag i en månad, gick upp i vikt (!!!). Suck!
  • Anonym (Ibs)

    Har nu vägt mig efter en veckas vlcd diet. Har ätit Naturdiet och legat mellan 550-750 kcal per dag, inte fuskat något alls. Jag har gått UPP i vikt!! (1 kg) Hur är det ens möjligt!!!??? Stor suck!!

  • Anonym (Ibs)
    Letsdoit skrev 2018-02-12 14:47:27 följande:

    Dricker du mycket vatten? Ge inte upp ...och om du är på g att få din mens så är det nog massa vätskefyllning :)


    Tack för svar! Har väl inte varit så bra på det där med vattnet, ca 1 liter per dag plus kaffe och te. Mensen kommer inte än så tyvärr ingen anledning. Står still i vikt sedan två dagar så kanske är på gång?
  • Anonym (Ibs)
    Letsdoit skrev 2018-02-13 19:46:12 följande:

    Halloj, 

    Förstår , har läst att det kan vara svårt att tappa kilon som man förväntar sig under v 2, men vecka 3 så kanske det tar fart! Hoppas det

    Jag försöker att få i mig ca 2-2,5 liter om dagen inkl.te.

    2:dra dagen och jag känner redan en förändring fast jag e så sugen på mat! Sambon är bortrest i ett par dagar och jag har nu tömt kyl och skafferi på ...du vet sånt man kan fuska med hahahah 

    More power för oss


    Håller ut ett tag till så får jag hoppas det går neråt snart! Ska försöka hälla i mig mer vatten.

    2-5 dagen tyckte jag var absolut kämpigast! Hungrig hela tiden, till och med drömde om mat haha! Nu har dock hungerkänslorna gått över och det kämpiga är istället att dricka shaker även om jag inte är hungrig.

    Superbra att du tagit bort det dåliga från kyl/skafferi! Starkt!! Kämpa, kämpa! Har barn här hemma som köpte lördagsgodis men kan ju inte sno deras godis. Men min hjärna fick kämpa med ordet "eller?", haha!!
  • Anonym (Ibs)
    Anonym (vlcd) skrev 2018-02-11 19:54:44 följande:

    jag hoppar av efter en vecka och -5 kg. det visade sig att jag är gravid!!! så vlcd får nog vänta... lycka till på alla er!


    Grattis!!!
Svar på tråden FORUM VLCD/PULVERDIET 2018!