Inlägg från: Letsdoit |Visa alla inlägg
  • Letsdoit

    FORUM VLCD/PULVERDIET 2018!

    Hej

    Börjar med modigast imorgon måndag och tänkte köra 14 dagar först!

    Hoppas på resultat , med även träning så borde kg väl kunna gå ner 5 kilo. Målet är att tappa ca 30 , men jag börjar med de små målen först!!

    Så pepp på er alla ??

  • Letsdoit
    Anonym (Ibs) skrev 2018-02-10 13:27:15 följande:

    Har nu vägt mig efter en veckas vlcd diet. Har ätit Naturdiet och legat mellan 550-750 kcal per dag, inte fuskat något alls. Jag har gått UPP i vikt!! (1 kg) Hur är det ens möjligt!!!??? Stor suck!!


    Dricker du mycket vatten? Ge inte upp ...och om du är på g att få din mens så är det nog massa vätskefyllning :)
  • Letsdoit
    Anonym (vlcd) skrev 2018-02-11 19:54:44 följande:

    jag hoppar av efter en vecka och -5 kg. det visade sig att jag är gravid!!! så vlcd får nog vänta... lycka till på alla er!


    Stort Grattis :)
  • Letsdoit
    Anonym (Ibs) skrev 2018-02-13 17:34:36 följande:
    Tack för svar! Har väl inte varit så bra på det där med vattnet, ca 1 liter per dag plus kaffe och te. Mensen kommer inte än så tyvärr ingen anledning. Står still i vikt sedan två dagar så kanske är på gång?
    Halloj, 
    Förstår , har läst att det kan vara svårt att tappa kilon som man förväntar sig under v 2, men vecka 3 så kanske det tar fart! Hoppas detSkrattande

    Jag försöker att få i mig ca 2-2,5 liter om dagen inkl.te.

    2:dra dagen och jag känner redan en förändring fast jag e så sugen på mat! Sambon är bortrest i ett par dagar och jag har nu tömt kyl och skafferi på ...du vet sånt man kan fuska med hahahah 

    More power för oss{#emotions_dlg.flower}
  • Letsdoit
    Anonym (Ibs) skrev 2018-02-13 21:43:47 följande:
    Håller ut ett tag till så får jag hoppas det går neråt snart! Ska försöka hälla i mig mer vatten.

    2-5 dagen tyckte jag var absolut kämpigast! Hungrig hela tiden, till och med drömde om mat haha! Nu har dock hungerkänslorna gått över och det kämpiga är istället att dricka shaker även om jag inte är hungrig.

    Superbra att du tagit bort det dåliga från kyl/skafferi! Starkt!! Kämpa, kämpa! Har barn här hemma som köpte lördagsgodis men kan ju inte sno deras godis. Men min hjärna fick kämpa med ordet "eller?", haha!!
    Hahaha!! samma sak här, har inte ens åkt ner till centrum för att handla något hem. Så det är bara att kämpa 1:a veckan, och andra kommer det nog att gå bättre! 
    Målet är att vågen visar minus på måndag morgon och blir ännu mer peppad. Helst skulle jag vilja tappa alla dessa 5 kilon under vecka 1, men jag blir nog glad med att det visar minus på minst 2 kilo...then its only 28 to go haha
    Spännande med resultat Cool
  • Letsdoit
    br55066 skrev 2018-02-14 17:32:28 följande:

    Hej har följt tråden sen jag själv började 15/01 och det är kul att se att folk fortfarande håller på. Jag dricker Naturdiet choklad/banan 4-5 påsar om dagen som matsmart.se säljer billigt för 119 kr kartongen. Om suget blir för stort tar jag en pepsi max och en nutrillet bar (brukar vara värst på lördagarna av någon anledning. Har iaf gått ner 15 kg på ca en månad. Går varken på gym eller tar promenader.. lycka till alla kämpar där ute, i slutändan är detta självplågeri värt det. PS ser några som håller på att tappa hoppet för vågen står still. Glöm inte att ni kanske minskar i cm under den tiden istället och väg er tex varje söndag när ni vaknat. ????


    Åhh, va roligt och höra! Och Grattis till viktminskningen...kämpar varje dag, och du har helt rätt med att man krymper med cm . Börjar känna att det gr framåt, och hoppas på en del kilon faller den här veckan:)'
    Flört
Svar på tråden FORUM VLCD/PULVERDIET 2018!