Inlägg från: Anonym (Hmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmm)

    Julklapp till person i högre klass

    Jag har, vid en liknande situation (mottagaren hade gott om pengar själv) köpt ett fint glas (nåja, kanske inte "fint" för nån som är upper-class, inte direkt handblåst glas eller nåt, men i alla fall någorlunda prydligt och stilrent) och låtit gravera nåt personligt. (Förslagsvis ett citat som betyder mycket, eller påminner er om nåt inside-skämt från när ni var små, eller ett datum eller något). Finns riktigt billiga sajter på nätet med snabb leverans. Slå in lite tjusigt så att själva paketet också ser vackert ut.

    Framkalla en förstoring på t.ex. en bild på er två med något älskat husdjur från barndomen (med tanke på att man kanske inte vill ha en förstoring på sin egen nuna på väggen, om man har lite finare inredning... Jag har själv inga foton på väggarna, men husdjur brukar ju vara "godkänt" undantag att ha på väggarna, om man nu gillar djur.)

    Kanske någon "upplevelse-grej" som hon inte själv tänker på, som inte behöver kosta skjortan. Visst, hon har ju råd själv om hon vill men du kanske kan komma på nåt som hon inte hade tänkt på att själv börja boka? Antingen nåt du vet att hon tycker om eller om hon är lite mer äventyrlig nåt mer oväntat. En uteritt på islandshäst kanske, eller vad som ni kan vara passande för henne.

    Eller en skämt-present? Nåt som påminner om barndomen? Ett spel?

    Ett mysigt mjukisdjur med ett personligt kort? Mjukisdjur finns ju mysiga på Ikea och varenda leksaksaffär. Tycker fina sådana funkar även i vuxen ålder.

    En tidningsprenumeration som hon kanske inte själv tänkt på att skaffa men med nåt du vet att hon läser? (Var säker på denna eller skippa det helt; onödigt om hon t.ex. inte läser tidningar och det bara hamnar i pappersinsamlingen...) Eller prenumeration på nåt annat skoj, typ godis eller chokladpraliner eller nåt... Ingen aning om det finns, men det mesta verkar ju gå att prenumerera på nuförtiden. Skrattande

Svar på tråden Julklapp till person i högre klass