• LillaMy08

    BIM Februari

    Hoppar också in här. Beräknad äl den 28/1 och bim den 12/2 :) ska testa ägglossningstest för första gången den här gången, vad har ni för erfarenhet av det? Vilket märke är att föredra?

  • LillaMy08
    Regnkappa skrev 2018-01-16 16:25:28 följande:

    Hej!

    Snart dags med verkstaden igen. Tycker ni också att det är lite skönt under mensen och innan man ska börja hålla på och ta tester, analysera och pricka in rätt dagar? För att inte tala om den jävliga väntan på BIM. Det är skönt att liksom inte läsa av varenda tecken från kroppen eller tänka konstant på sekret och livmodertappar. En liten paus.


    Håller med, under mensen och fram till några dagar efter ägglossning är jag hur lugn som helst och håller inte på och analyserar allt. Sen blir man knäpp fram till bim typ :D
  • LillaMy08

    Lägger in mig i listan också, bim 12/2. Det här blir fjärde försöket för oss :)

    BIM-lista:

    1/2 Lsr, Charliegris, Lebbmusen, MammaKA,MortillElla

    2/2 Entriss

    3/2 Rebeccccs

    4/2 hallonnpaj, DaniellaCall, Jeex, Josiesh, Bean95

    5/2 epoxi, Regnkappa, Neptun, Erna90

    6/2 Liten2018

    7/2 Eal92

    10/2 Alexia91

    11/2 Gabriela11, Tiiffany, Alma, mycat81

    12/2 LunaLo, LillaMy08

    13/2- maria1992

    14/2 Lottch3n

    16/2 Billieblue

    17/2 Pasgetti, Nardil, Grynet89

    20/2 Norrlandsbruden

  • LillaMy08

    Hej tjejer,

    Ni som kört med ägglossningstest - vilken cykeldag brukar ni börja testa och tar man en eller två per dag?ska testa det för första gången den här månaden tänkte jag.

  • LillaMy08

    Den här månaden blir vårt femte försök, så vi har inte försökt jättelänge. Men jag är lite orolig över att jag ibland har mellanblödningar, mer typ som en mörkbrun flytning en vecka efter ägglossning och min mens brukar även börja så typ två dagar innan min "riktiga" mens börjar. Är det någon som har erfarenheter av det? Vad kan det bero på? Hade ni svårt att bli gravid på grund av det? Tänkte boka tid för undersökning i veckan, men man blir ju mörkrädd ganska lätt när man googlar på det.

  • LillaMy08
    sofiaaaaaa skrev 2018-02-06 07:26:13 följande:

    Jag har precis som du varje månad! Så himla jobbigt och har själv ingen direkt koll på vad det beror på. Men jag tillhör också dom som får blödningar i början på graviditeten. Har vart hos läkaren om detta men det enda de tror är att livmoderstappen är superkänslig och därför blöder lätt!


    Skönt att veta vad det beror på i alla fall. Då borde du inte ha nå svårare att bli gravid på grund av det heller. Vilken dag räknar du som din första mensdag? Jag brukar räkna från dagen det kommer mer färskt blod, men testade ägglossningstest den här månaden och fick inte positivt. Så kanske började testa för sent tänkte jag.
  • LillaMy08
    sofiaaaaaa skrev 2018-02-06 13:25:34 följande:

    Näe precis jag har haft såhär länge och blivit gravid utan problem så är rätt säker på att det inte påverkar. Men kan ju ändå vara skönt å kolla upp. Viktigast är ju att komma cellförändringar. Precis, jag brukar oxå räkna från den dagen det är ju oxå då man brukar ha som mest ont. Å än har den inte kommit, bara lite skvätt. Denna gång har jag inte kört med något ÄL-test! Men brukar känna av när jag får. Hade du någon känning? Ibland är de svårt att mäta med test tycker jag. Någon månad har jag mätt morgon, middag, kväll för att hitta :|.


    Ja precis, tänkte vara på den säkra sidan och kolla för cellförändringar. Men har kollat lite tätare under några år då jag haft cellförändringar förut, och dom senaste åren har det varit negativt med täta tester och jag har ändå haft mellanblödningar vad jag kan minnas. Men aldrig kollat upp just det problemet specifikt.

    Nä, ingen känning, men brukar märka det på flytningar. Testade dessutom bara morgon med ägglossningstest, tänkte att det skulle räcka men är lite nybörjare på den fronten :D när har du bim?
  • LillaMy08
    sofiaaaaaa skrev 2018-02-06 19:30:09 följande:

    Jag hade BIM i söndags 4/2. Men har hittills bara fått bruna spottings. Så har inte riktigt gett upp än trots att jag testade negativt i morse :/.

    Kanske du missade ÄL! Testa morgon och kväll nästa ÄL om det blir ngn mer gång. Hoppas inte ;)


    Håller tummarna, alla plussar inte så tidigt :) lycka till!
  • LillaMy08

    Mensen kom tre dagar tidigt, men hellre det än sent om den ändå ska komma. Hoppar över till mars-tråden. Lycka till allihopa :)

Svar på tråden BIM Februari