Inlägg från: Anonym (bakdax) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bakdax)

    Hjälp med översätta

    missme85 skrev 2018-01-11 16:45:33 följande:

    Vad betyder dessa ord i bakverk?

    Improver  Något som får jästen att jäsa snabbare och används inom brödtillverkning tex. Kanske även i glutenfritt bröd som psylliumfrön möjligen för extra fukt.

    Instant dry yeast  Torrjäst

    Flavor vanillin   Smaksättare av vanilj brukar kallas aromer, kanske kan ta vaniljsocker eller vaniljstång

    Powdered sugar    Florsocker

    Invert syrup    sirap av sackaros eller invertsocker med en renhetsgrad av minst 75 % och framställd av sockerrör.

    Margarine for cream  ingen aning här men kanske flytande margarin t ex

    Behöver detta översatt till svenska men finner ingen hjälp på Google då jag inte litar på Google translate


    Hoppas du fick lite klarhet i detta:)
Svar på tråden Hjälp med översätta