• Mariappp

    6 månaders sover dåligt!

    Jag har en kille på 20 månader som aldrig har sovit bra. Första året sov han i princip bara på mig eller i famnen. Vaknade en bra natt mellan 8-10ggr och en dålig natt 20ggr med väldigt svårt att somna om. Idag är han 20 månader som sagt och sover någon timme på kvällen i sin egen säng innan jag ger upp och tar upp honom till mig. Sedan vaknar han minst en gång i timmen och vill ha napp, vatten eller bara hjälp att somna om. Benen sparkar och hela kroppen stökar och bökar.

    Desperata köpte vi en sovpåse från babydeepsleep med tyngder på bröst o mage. Dyr. MEN han sover!!!

    Inatt har han sovit från 19.30-05.00 med ett uppvak kl. 22.00 för lite vatten. ???? Vi provade sovpåsen första gången igår natt och då sov han i 5,5tim i sträck. Inatt var alltså ännu bättre och full effekt säger de kommer efter några veckors användande...

    På deras hemsida utlovar recensionerna mer eller mindre mirakel och det stämmer! Önskar vi hittat den redan när han var liten.

    Kanske kan det hjälpa någon av er också ????

  • Mariappp

    Vi har köpt sovpåsen (mellanstorleken av deras produkter). Den är upp till 15kg.

    Vår son har bara haft blöja under men vanligt täcke upp till midjan. De tipsar om att man kan ha långärmad body under om det känns kallt. Ser inga problem med att använda den året runt då materialet är tunt och känns svalt.

Svar på tråden 6 månaders sover dåligt!