Inlägg från: Anonym (Frustrerad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Frustrerad)

    Min flickvän vill aldrig.

    annabellelee skrev 2018-01-19 16:22:47 följande:
    Brukar hon komma av vaginalt sex? För annars tänker jag att om du skickar ena gången och hon kommit, och ni nästa gång kör penis i slida och du får komma, då är det väl inte egoistiskt. Ni kom varsin gång.

    Många killar ( obs små killar, inte män) glömmer att de egentligen har orgasm oftare än tjejen, eftersom en del kvinnor inte kommer an in-ut- samlag.
    Ja hon kommer av vaginalt sex, visst är det skönt med sex men bästa orgasm jag fått är genom avsugning.
  • Anonym (Frustrerad)
    Förgammalförskilsmässa skrev 2018-01-19 18:16:24 följande:
    Det är så många som dömer TS för än det ena och än det andra.

    Jag har varit i liknande situation i drygt 30 år nu och jag kan bara svara för egen del, hur det känns för mig. Jag ångrar att jag inte insåg att vi var (eller snarare blev) inkompatibla sexuellt tidigare. Det känns som om jag slösat bort 30 år (inte riktigt så enkelt, men i alla fall) på en kvinna som inte gillar samma saker sexuellt som jag gör. Det blev ännu värre när barn kom in i bilden.

    Min egen dyrköpta erfarenhet är att man kan bli kär en gång till i någon annan, men att låsa fast sig i en mångårig situation av sexuell frustration är inte något att rekommendera.

    Kort version: Byt tjej. Nu.
    Är inte så lätt att bara göra det. Hade det varit i början av en relation så hade det varit en sak men vi har ju flera år tillsammans och jag älskar henne väldigt mycket. Allt är väldigt bra i våran relation bortsett från sexbiten då.
  • Anonym (Frustrerad)
    EnAnonumius skrev 2018-01-19 23:30:15 följande:
    Precis. Jag kan inte heller se att man gör  "något gulligt i vardagen" med en blomma efter hans utlåtanden i tråden i synnerhet efter detta med att han har funderat "jätte mycket på att vara otrogen" för att få en avsugning.
    Bara för att du inte uppskattar blommor så behöver inte alla tjejer tycka samma sak, min tjej blev glad och det är omtanken som räknas. Hon behöver inget dyrt för att bli glad. Om jag kommer hem med blomma, favoritgodis, en flaska vin och hämtmat eller vad det nu är. Du skulle bara bli glad om din kille kom hem med dyra smycken eller märkesväskor? 
  • Anonym (Frustrerad)
    DeathByPickles skrev 2018-01-20 01:37:15 följande:

    (min fetning) 


    Enligt dig, då. Vad hon tycker om till exempel sexbiten har du ju inte någon aning om egentligen, eftersom ni inte kommunicerar. 


    Och ursäkt godtagen för kommentaren innan, men den förstärker absolut intrycket av att jag har att göra med en grabb på sexton bast snarare än en man över trettio. 


    Märker på hennes stönanden och andra sätt att hon är nöjd med sexet och att jag gör det skönt för henne.
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Respektera din partner) skrev 2018-01-20 18:20:21 följande:
    Ni har helt enkelt olika preferenser. Oavsett vad det gäller när det handlar om sex, så är det inget så ska tvingas fram. Man behöver inte varit med om sexuella övergrepp för att inte tycka om att ge oralsex. Allt kan inte ske på lika villkor och jag tycker att du är oerhört barnslig som säger att du minsann alltid går ner på henne.. går du ner på henne för att få tillbaka eller för att du älskar det?

    Ang övergrepp, från en som själv varit utsatt, jag ger aldrig oralsex, men jag får alltid oralsdx av min man.. han respekterar att jag inte kan förmå mig trots det. Vi har annat som är fint. Gör dig själv, men framförallt din kvinna, en tjänst och lämna henne om du tänker att en sådan sak som uteblivet oralsex är fog för otrohet.. din rätt till oralsex är inte större än hennes olust. Det finns inget mer avtändande än en man som tjatar och bölar kring detta. När jag varit med om det med ex, så har min ovilja och mina kväljningar vid bara tanken på det växt till avsky. Vill man inte så vill man inte.
    Varför är det barnsligt? Säger bara som det är. Jag slickar henne varje gång vi ska ha sex efter att hon ber mig det.
    Jag frågar om hon kan suga av mig och då säger hon nej. Folk här anser att jag tjatar på henne för att jag säger så men blundar för att hon säger till mig "kan du slicka mig nu" minst lika ofta. 
  • Anonym (Frustrerad)
    EnAnonumius skrev 2018-01-20 19:19:20 följande:
    Vad har jag hävdat att jag inte uppskattar blommor och presenter för att bli glad??
    Nästa lögn du skall komma med när du håller på?


    Vilken fina halmgubbe du kommer med där i kombination med en direkt lögn om min smak med.

    Här är nästa fråga till dig.
    Skulle din tjej tycka att du kom med en gullig gest i vardagen om hon hade vetat att du sjunkit så lågt att överväga otrohet för att få en avsugning?

    Klara du av att svar uppriktigt på den frågan eller skall du komma med en ny lögn om vad jag skriver och kombinera det med en halmgubbe igen, nästa gång du svara.


    "Jag kan inte se det som "gör något gulligt i vardagen" att komma hem med en blomma( Drömmer)" Så skrev du bland annat och jag tolkade det som att du inte skulle uppskatta att få en blomma, att du väntade dig dyrare saker men då misstolkade jag tydligen dig. Men lägg det på minnet att om din kille kommer hem med något till dig så har han övervägd otrohet och har dåligt samvete och det är inte för att han älskar dig!

    Det är ingenting som hon kommer få veta att tanken slagit mig, oralsex är viktigt för mig och jag får som bäst njutning då. Jag skulle inte kunna vara otrogen och jag har börjat få klarhet att jag aldrig kommer få uppleva den underbart sköna känslan igen tyvärr!
  • Anonym (Frustrerad)
    molly50 skrev 2018-01-21 20:02:38 följande:
    Det är just det. Hon vill inte medans du gör det frivilligt.
    För henne kan det då kännas som tjat medans det förmodligen inte gör det för dig.
    Förstår du då?
    Ja på sätt och vis förstår jag hur du tänker.
  • Anonym (Frustrerad)
    Bjoer skrev 2018-01-23 11:23:31 följande:
    Lite tips. Du säger att det är lite svårt att prata om det, men att det är lättare att beskriva det i text? Det är något jag har märkt också. Det blir inte lika intimt och svårt om man kommunicerar känsliga saker i text, ibland. De mest öppna samtalen om sex jag har haft med min flickvän har varit när jag rest och suttit ohc väntat på flyg och hon är hemma och vi chattat i messenger. Då är det mycket lättare att fråga och att få svar. Du kanske ska prova nått liknande? Skriva ner något själv och ge henne, eller försöka komma in på ämnet när ni chattar med varandra från jobbet?

    Sen förstår jag att andra tycker att du tjatar. Tjat handlar inte om att fråga ofta, utan att fråga ofta på något man redan vet att svaret är nej på. Tjat är när man ber om något som ännu inte är utfört, gång på gång på gång.

    Sen behöver man ju inte fråga verbalt om allt man gör heller. Det finns ju kroppsspråk. Att ta av någon trosorna och slicka den när den uppenbart vill, trots att inget verbalt har sagts, är inte sexuellt övergrepp.
    Vi kan kommunicera om allt förutom sexbiten. Känns ju lite fånigt att skicka lappar till varandra men kanske det som krävs. Vill veta varför hon inte vill suga av mig. 

    Jag har inte sett det på det sättet att jag "tjatar" Hon ber mig alltid slicka henne när vi ska ha sex men jag har aldrig resonerat att hon tjatar. Jag gör det för hennes skull. Vill att hon ska njuta!
  • Anonym (Frustrerad)
    molly50 skrev 2018-01-23 10:24:17 följande:
    På sätt och vis?
    Jag tänker att det är enbart kvinnor som svarat och inte kan tänka sig in i min situation. Ser mest från min flickväns perspektiv och struntar helt i min njutning. Hade jag varit en kvinna som skrivit den här tråden så tror jag det hade låtit annorlunda. "Min kille frågar varje gång vi ska ha sex om jag kan suga av honom men han vill aldrig slicka mig"
    Då hade det inte låtit, Du tjatar bara, respektera din killes vilja att han inte vill. Det hade låtit mer, han utnyttjar dig bara, gör slut och hitta en kille som respekterar dig och ser din njutning som lika viktig.
    Visst jag gör det frivilligt, gör det för hennes skull att jag märker hon kommer skönt varje gång och jag vill också uppleva det igen. Jag får försöka ta upp det med henne även om det är jobbigt att prata om.
    Du berättade att du inte egentligen gillar att ge oralsex men gör det ändå för din mans njutning, det tycker jag är fint gjort av dig!
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Jolle) skrev 2018-01-23 22:34:28 följande:
    Antagligen för att du tycker att sex är jobbigt och obehagligt då och har en jäkla tradig attityd när det gäller sex överlag.

    Min tjej och jag kan utbyta sexuell tjänster som horor utan problem och vi kan också ha super mysigt intimt spontant sex och alla andra varianter.

    Och vet du vad på morgonen dagen efter så är vi både på bra humör för vi fick somna i full tillfredsställelse, trötta med armar om varandra.
    Jag håller delvis med dig att ge och få i en relation där inte enbart den ena blir tillfredställd.
Svar på tråden Min flickvän vill aldrig.