Inlägg från: Anonym (Frustrerad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Frustrerad)

    Min flickvän vill aldrig.

    molly50 skrev 2018-01-29 09:56:04 följande:
    Och det enda sättet att få reda på det är att fråga henne,i en ickesexuell situation.
    Och när det gäller oralsex så tror inte jag heller att så många tycker det är äckligt.
    Däremot att få satsen i munnen/halsen kan nog av många uppfattas som äckligt.
    Jag har kanske jämfört min flickvän med mina ex och tillfälliga ons och det är inte rättvist mot min flickvän.
    Om det är att hon är rädd att hon ska få utlösningen i munnen så har det ju funnit många tillfällen som hon kunnat säga efter jag frågat om en avsugning. " Vart vill du komma" "jag suger om du säger till när du börjar komma" "Jag vill inte ha satsen i munnen"
    Istället för att bara säga nej så jag vet vad som gäller.

    Du skrev att din man vet inte om dina övergrepp. Förstår att det är svårt att prata om men tänkte om han någonsin undrat varför du inte vill låta han komma i din mun? Har du sagt då att du tycker det är äckligt och inte förklarat anledningen?
  • Anonym (Frustrerad)
    molly50 skrev 2018-01-29 12:00:48 följande:
    Nej,det har du rätt i. Det är inte rättvist mot henne.
    Alla är ju olika.
    Jo,men har hon lika svårt att prata om det som du har så kanske det känns jobbigt för henne.
    Hon kanske är rädd att såra dig eller så?

    Nej,jag tycker faktiskt inte att det är svårt att prata om. Vi kan prata med varandra om allt.
    Men han har aldrig ens frågat mig om det.
    Han vet att jag inte vill ta det i munnen och han respekterar det.
    Han vill inte heller själv avsluta akten så.
    Han vill att båda ska njuta. Inte bara en av oss.
    Ja alla är olika men har träffat kvinnor som alltid gett mig oralsex så förstår du att jag har tänkt i de banorna?
    Ja det har du rätt i, jag har alltid tyckt det varit jobbigt att prata om sex, allt annat som händer i våra liv kan vi ha en bra kommunikation med varandra.

    Okej tänkte bara eftersom du nämnde att ni pratar om allt med varandra så tog jag för givet att han visste om det, hur kommer det sig att han vet att du inte gillar det när ni inte pratat om det?
    Den sista meningen, hade hoppats att min flickvän hade lite samma tänk där.
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (hhh) skrev 2018-01-28 22:56:59 följande:
    Jo, men skillnaden är att eftersom du aldrig sagt nej så är hennes fråga inte tjat om något hon vet att du inte brukar vilja göra. Eftersom hon å andra sidan alltid säger nej borde du vid det här laget ha snappat upp det och slutat fråga.

    Så här: varje gång frågan besvaras med "ja" nollställs räkningen och nästa fråga är helt ny. För varje "nej" i rad blir det enskilda "nejet" tyngre och upprepade frågor blir tjat. Alltså: du tjatar när du frågar, hon gör det inte.

    Om du däremot ärligt vill veta hur hon ser på oralsex så måste du, som många har påpekat i tråden, ta upp det med henne i en icke-sexuell situation. Du väntar dig väl inte att hon ska börja förklara sig mitt under sexakten?

    Duka fram en dignande helgfrukost nästa helg och ta upp diskussionen till kaffet. Visa att du är intresserad av hennes perspektiv och lyssna på vad hon säger. Ställ öppna frågor, t.ex. "Hur ser du på oralsex?" "Är det någon skillnad på att ge och få för dig?" "Hur tror du att det kommer sig?" Då kommer du nog mycket längre än du gjort hittills.

    Berätta gärna hur det går!

    Och för att svara på din fråga: oralsex var väldigt viktigt för mig när jag träffade min sambo. Nu är det dock överskuggat av allt som är bra i förhållandet, inklusive ett fantastiskt och tillfredsställande sexliv som innehåller en massa saker jag aldrig tidigare ens drömt om. Jag njuter av att ge honom oralsex på mina villkor då och då och i övrigt njuter jag oerhört av allt han gör för mig i sängen, även om oralsex inte står på just den menyn.
    Jag har väl inte tänkt riktigt så att det är tjat från min sida, är en fråga jag ställer precis som hon gör när hon ber mig slicka henne. Trodde det inte hade någon betydelse om det sas ja eller nej!

    Ja jag vill gärna ha en förklaring från hennes sida, varför hon tycker det är äckligt? Om hon inte gjort det tidigare och är rädd? Kan ju gå in och duscha precis innan om det skulle vara så att hon är orolig för lukten.
    Jag brukar gå ner på henne när hon är oren men hon kanske helst vill att det ska vara rent.

    Okej så bra att du är nöjd med det ni har tillsammans. Hur menar du att du gillar att att ge oralsex på dina villkor?
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Issa) skrev 2018-01-29 19:07:46 följande:
    Varför är det så svårt för dig att respektera att hon varken vill ge dig oralsex eller ha analsex?
    Hon kan ha sina anledningar till att inte vilja något av det, inget som du har rätt att pressa henne mer på.
    Jag respekterar henne, har inte tvingat henne till någonting. Om vi vänder på det, om jag börjar säga nej varje gång hon ber mig slicka, tror du inte hon skulle undra varför jag inte vill då?
    Skulle hon acceptera min simpla nej eller jag orkar inte istället för en riktig förklaring?
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Uyäck) skrev 2018-01-29 18:59:18 följande:
    Sex är inte en regel. Det kan se helt olika ut från person till person och tänk på att visa är asexuella.

    Att dina tidigare tjejer gjort en sak betyder inte att alla kvinnor du någonsin kommer möta vill samma sak.

    Ni har det bra skrev du, men det kan inte stämma om det här är så allvarligt att du måste diskutera bakom ryggen på henne med andra för att få sympati?

    Du vill inte ha en dildo i röven antar jag? Men tänk om alla tidigare män hon varit med helst det, ska du bara infinna dig då och ställa upp?

    Man ställer upp på det som känns okej. Men alla har gränser och din flickvän förtjänar respekt. Det värsta som finns är att du ger för att förvänta dig tillbaka. Det är som att du köper en tjänst genom att ge henne något. Sluta vara nere på henne om det nu är så surt att inte få något tillbaka. Hon har inte tvingat dig.
    Det var en fruktansvärt dålig jämförelse! Dildo i röven? Jag är inte homosexuell.
    Rätta jämförelsen borde väl vara. Om hon i tidigare förhållanden aldrig fått oralsex och när hon träffade mig så får hon alltid det, jag har aldrig sagt nej!
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Märkligt) skrev 2018-01-31 13:49:19 följande:
    Man behöver inte vara homosexuell för det. Nu verkar du inte veta så mycket om sex så du känner antagligen inte till prostata-stimulering. Jag tycker jämförelsen är helt relevant men du kör ju vidare med din strutsmentalitet. Vakna upp!
    Nehe så bara för jag inte vill ha en dildo i röven så kan jag inget om sex? Bra slutsats. Bara för att din man lånar din dildo och använder på sig själv så äcklar det mig. Jag njuter av avsugningar och inget annat!
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (M) skrev 2018-02-02 21:45:25 följande:
    Flr att du drar slutsatsen att man som gillar anal stimulans måste vara homosexuell. Inte för att du själv inte gillar det.
    Så även du lånar ut din dildo till din man. Spännande.
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (M) skrev 2018-02-02 22:00:11 följande:
    Nej, han är inte intresserad av det. Men här bevisar du ju återigen hur omoget tankesätt och agerande du har.
    Jag är inte heller intresserad av en dildo eller att en man kör den i röven för anal stimulans. Kan du förstå det?
    Jag tänder på söta brunetter och oralsex.
  • Anonym (Frustrerad)
    molly50 skrev 2018-02-03 13:00:52 följande:
    Men likaväl som att du blir äcklad av att tänka dig att få en dildo i röven så kan ju din flickvän bli äcklad av tanken på att få en kuk och kanske även en sats i munnen. Har du tänkt på det?
    Tycker att det är viss skillnad med att en tjej använder ett finger i röven på killen mot en dildo.
    Har inte sagt att det inte finns killar som gillar sånt, svarade bara på hennes påstående att hon ansåg att jag inte kunde något om sex bara för jag inte vill ha en dildo intryckt i rumpan, frågade om hennes man blev upphetsad av det men det svarade hon inte på så han kan väl lika lite om sex som mig då.

    Jag tycker att det är dålig jämförelse, att en kvinna ger en man oralsex kontra en dildo i rumpan på en man.
    Anser du att de sakerna är lika vanliga eftersom du jämför så?

    Jag blir anklagad för att vara en egoist som struntar i min flickväns mående och känslor? Kan säga att jag gör så mycket bra saker för henne. Jag tänder ljus och har maten färdig till hon kommer hem från jobbet, jag tar henne på utflykter, vi går ut och äter på mysig restaurang ibland. Jag överraskar henne och köper teaterbiljetter och följer med henne fast jag hatar teater men hon tycker om det. Hon vill aldrig följa med mig när jag ska på fotboll eller hockey. Skulle bli jätteglad om hon ville följa med.

    Innan jul överraska jag henne med en liten överraskning där hon fick ta med en kompis och ha en mysig spahelg. Köper med mig blommor hem ibland och hon blir alltid lika glad även om två kvinnor i tråden ansåg att det inte var gulligt nog. På fredagen kan jag komma hem med hennes favoritvin och vi lagar en god mat tillsammans och hånglar tungorna ur led.
    Jag går alltid ner på henne och har aldrig sagt nej även om jag vissa gånger inte haft lust så vill jag inte ta ifrån hennes njutning. Varför jag gör det? För att jag älskar henne!

  • Anonym (Frustrerad)
    molly50 skrev 2018-02-04 16:07:09 följande:
    Jag tror att hon kanske tänkte så att din tjej går med på att ha analsex med dig fast hon egentligen inte vill,men du gör inte detsamma för henne.
    För en del män så kan anal stimulans vara väldigt skönt.
    Du ger henne oralsex även om du kanske inte alltid vill,hon ger dig ingen oralsex,
    Då borde ni väl vara kvitt då?
    Du känner dig äcklad av tanken på analsex och på samma sätt känner sig kanske din tjej äcklad av tanken på oralsex och att ta satsen i munnen?
    Kan du verkligen inte förstå det?
    Hon kan väl älska dig lika mycket ändå även fast hon inte gör det.

    Det är fint att du gör ulliga saker för henne.
    Men gör du det för att få oralsex eller finns ingen baktanke med det?
    Vad är det jag inte gör detsamma för henne? Jag slickar ju henne bland annat.
    Nej där har du fel, jag äcklas inte av analsex, jag älskar det! Jag skrev att jag inte vill ha kukliknande föremål eller något annat i min röv därav homotanken. Precis som du nämnde att du inte vill slicka mus för att du är inte lagt åt det hållet.
    Att jag kan tänka mig att tjejer inte gillar att ge oralsex? Alla mina ex har alltid gett mig det och låtit mig komma i hennes mun. Även de tjejer jag träffat på krogen som följt med mig hem har dragit ner mina byxor och börjat suga innan jag knappt hunnit hämta vinet. Så mina tidigare erfarenheter har ju fått mig att tro att tjejer inte har något emot oralsex.
    Jag får helt enkelt leva med ett liv utan oralsex. Hon får ju njuta det är huvudsaken.
Svar på tråden Min flickvän vill aldrig.