• smulpaj01

    Min kompis kille stöter på mig

    Minns när min bästa kompis och hennes kille sov hos mig efter en blöt natt. Jag vaknar av att killen lägger sig naken i min säng. Jag gjorde ingen stor sak av det på natten men gick ut och åt med min kompis dagen efter. Jag var väldigt orolig/nervös att hon av någon anledning antingen inte skulle tro mig alternativt välja honom och bryta med mig oavsett.Men vi var extremt nära vänner så hon misstrodde mig inte för en sekund.

    Hon gick hem och slängde ut honom samma kväll.

    Såna män är så vidriga!

  • smulpaj01
    Anonym (E) skrev 2019-01-08 11:26:57 följande:

    Varför sa du inte åt honom att dra ut därifrån eller att du gick ut o la dig hos din kompis? Låter rätt våpigt att du låg o sov med honom.


    Ha ha... Men är du helt galen, självklart sparkade jag ut honom och sa att han ska gå och lägga sig med sin tjej. Han hann knappt lägga sig ner innan jag vaknade och kickade iväg honom.

    Vi var alla ganska fulla därför orkade jag inte ställa till med nån scen där och då. Jag visste att de skulle upp tidigt då hon (kompisen) skulle jobba så båda hade gått när jag vaknade. Därför ringde jag henne under dan och bjöd ut henne på restaurang efter hon slutat jobbet. Jag ville inte ta detta på telefon utan mellan fyra ögon.

    Hon är den person som stått mig allra närmast i mitt liv, världens finaste tjej och kompis. Vi pratade med varandra precis varje dag i 27 år. Tyvärr gick hon bort för 2 år sedan och sen dess umgås jag aldrig med vänner på det sättet igen, bara ytliga bekanta. Hon är saknad varje dag.
Svar på tråden Min kompis kille stöter på mig