Inlägg från: Anonym (varför?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (varför?)

    Här går man och är kåt ett tag till då...

    Har du frågat honom varför han inte vill ha sex längre, eller oftare. OM han har ambitionen att ni ska få till ett bättre sexliv? Att gå och vänta som du gör en galen och får ens självkänsla att krackelera..

    Har du väl fått tillfredsställande svar från honom. i stil med "jag vill jättegärna att vi ska få till ett bra och regelbundet sexliv, och jag finner dig väldigt attraktiv och älskar dig, är villig att kämpa för detta så att vi får en bra relation. Kanske gå i terapi, rådgivning, testa lekar, kompromissa osv"

    I så fall hade jag skaffat mig en hobby, hållit mig aktiv med vänner, intressen, mediterat, tränat på gym osv för att få ur mig negativ energi och få feelgoodhormoner och må bra med mig själv. att upp en deadline för oss båda så att inte pressar varann innan denna. Men att ni kommunicerar och följer upp utvecklingen . Blir det inte bättre inom låt säga 6 månader, hade jag övervägt att lämna en sådan relation eftersom jag hade sett det som ett tecken på att min partner tappat attraktionen för mig.

Svar på tråden Här går man och är kåt ett tag till då...