Inlägg från: Anonym (Förvirrad.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förvirrad.)

    Om HON bjuder ut honom, skall han då betala?

    Om jag, som man blir utbjuden på dejt av en kvinna, skall jag då betala? Jag förstår att jag låter som världens snålaste nu men jag hade faktiskt ingen lust att gå på dejt med henne. Hon är snygg och så, absolut (jävligt snygg faktiskt), men jag gillar inte alls hennes sätt och person.

    Hon frågade mig om jag ville gå på dejt med henne, när jag sa nej så sa hon saker som men kom igen, ge mig en chans, hur kan du tacka nej till mig? osv. Så jag sa ok då, vi går väl på dejt då, vart skall vi?

    Hon bestämde ställe, vi skulle ut och äta. Vi åt, tog några drinkar osv. Det var inte otrevligt, men det berodde mest på att hon är väldigt snygg och inte på att hon är särskilt trevligt sällskap. Det är inte jag heller, men jag hade inte frågat ut mig själv på dejt, det var det hon som gjorde.

    Sen kom notan och hon sa att nej den kommer inte jag ta och vi grälade om den en stund men sen gav jag mig och betalade för att inte ställa till en scen.

    (Hon har ringt och sagt att hon hade trots grälet trevligt på dejten och gärna vill gå ut igen, för att jag tydligen är så "rolig" "hämmad" och "annorlunda".)

  • Svar på tråden Om HON bjuder ut honom, skall han då betala?
  • Anonym (Förvirrad.)
    Anonym (Tjej) skrev 2018-01-17 23:00:49 följande:

    Jag tycker inte det spelar någon roll, en dejt ska alltid betalas av mannen. Kan han inte betala och börjar bråka om det så är han inget att ha. Det ingår i själva dejtandet att mannen betalar maten eller den aktivitet man nu väljer att göra. Han gick ju med på att gå på dejt = Gick med på att betala.


    Jag betalade ju till slut. Men ok, läxan lärd: en del kvinnor förväntar sig att mannen betalar även om det är hon som bjuder ut.

    Den otrevliga damen verkar ha bjudit in sig själv på middag hos mig rätt snart, så tydligen tycker hon ändå att jag är värd att träffa igen.
  • Anonym (Förvirrad.)

    Update: Hon var här på middag idag, efter att ha bjudit in sig själv. Jag lagade spaghetti och köttfärssås vilken var god men jag borde ha ansträngt mig mer och jag blev även uppmanad att se henne i ögonen istället för att titta på brösten när vi pratar. Det var väldigt svårt för hennes tröja såg ut som den skulle sprängas av brösten under när som helst. Verkligen magnifika jättestora bröst på en liten kropp. Vilket jag sa och hon tyckte det var en väldigt tafflig komplimang.

    Blev ett en kyss innan hon gick, på hennes initiativ.

  • Anonym (Förvirrad.)
    Egon den stora skrev 2018-01-20 21:58:01 följande:
    Du gör skäl för ditt nick.
    Jag förstår det. Jag vet inte vad jag känner. Hon gör mig irriterad och attraherad på samma gång. Otrevlig, egoistisk, överlägsen och elak, känns som hon kör med mig men på samma gång charmig och så himla snygg att jag tappar sansen. Jag vill be henne lämna mig ifred men hjärtat bultar och jag svettas varje gång telefonen plingar till och hon skickar sms.
  • Anonym (Förvirrad.)
    Pope Joan II skrev 2018-01-21 09:24:21 följande:
    Slutar väl med att hon knatar runt på stan med dig i koppel när hon inte bränner dig med cigaretter, kör ström genom dina bröstvårtor och tömmer ditt bankkonto medan du skrikstädar badrummet med tandborste.
    Ha, kanske det, men det där med koppel, tortyr osv. är inte min grej alls.
  • Anonym (Förvirrad.)
    Anonym (stå upp för dig själv) skrev 2018-01-21 14:37:27 följande:
    igen - varför dejta en person du inte egentligen ville träffa? 
    Först för att hon tjatade och jag trodde att hon skulle bjuda. Dessutom är hon väldigt snygg. Jag är INTE en sån kille den klassen av tjejer vill gå ut med. Verkligen inte.

    Men nu vet jag inte vad jag vill. Efter att sett hennes bröst nästan spränga ut genom tröjan...så runda, stora och så fina, och hur snygg hon är, hur hennes hår luktar och hur kaxig, annorlunda och rolig hon är på ett irriterande sätt så vet jag inte längre.
Svar på tråden Om HON bjuder ut honom, skall han då betala?