• Mia86a

    Barn 2019

    Hej! Inte exakt samma sits här, men vi vill också ha bebis 2019. Vi har precis fått barn nr två men är redan inne på att skaffa en trea. Hinns nog inte med 2018 (pga amning) så 2019 hoppas vi att det tittar ut en till familjemedlem.

  • Mia86a
    Etty94 skrev 2018-01-29 11:39:30 följande:

    Spännande! Måste fråga, är alla dina barn planerade? Många säger att man inte ska "planera in" när man vill att barnet ska komma. Men jag gör det... Vill så gärna ha första till början på nästa år, typ tidigast februari. 


    Vet inte om det var till mig men gissar på det?

    Båda mina var planerade, sen kan man ju aldrig veta när det tar sig. Vissa blir ju gravida på första försöket medan andra får kämpa länge. Vi hade tur att bli gravida vid första-andra försöket bägge gångerna så jag hoppas det går lika lätt med nummer tre. Måste bara få igång ägglossningen igen någon gång nu under 2018 så ska vi försöka sen.
  • Mia86a

    Åh jag är så avis på er som har börjat försöka redan! Min minsta är snart tre månader och eftersom jag ammar får jag med största sannolikhet inte igång ägglossningen förrän i höst igen. Men tiden går fort så snart är vi där.

    Jag håller tummarna för er andra som ska försöka redan nu i vår.

  • Mia86a

    Vi väntar en pojke i oktober, är i vecka 30 nu. Ser så mycket fram emot att se vem som gömmer sig i magen.

Svar på tråden Barn 2019