• Jo0509

    Barn 2019

    Hej! Hoppar in också, vi är också inne på att skaffa barn 2019, det blir dock vårt andra barn! Vi tänkte börja i maj också så det blir tidigast februari men kanske även redan april, börjar bli otålig och längtar så efter ett till barn! ????

  • Jo0509
    Iväntanpåtrean skrev 2018-01-29 19:18:03 följande:

    Tänker också att februari eller framåt vore perfekt, så väntar till slutet av maj med att börja försöka, men skulle det ta lång tid den här gången så gör det, bebis är ju välkommen när som helst så ???? har lärt mig att det ändå bara går att planera till en viss gräns, med förra planerade vi och blev gravid på första försöket. Så blev det akutsnitt 7 veckor innan bf och det var den planeringen...

    Har börjat med folsyra och försöker dra ner på kaffet lite redan nu, kanske inte spelar så stor roll än egentligen men då känns det iaf som att vi närmar oss att börja försöka.


    Kan man börja med folsyra redan nu? Och varför ska man dra ner på kaffet? Minns inte hur jag gjorde när vi skaffade sonen :)
  • Jo0509
    Iväntanpåtrean skrev 2018-01-29 19:56:10 följande:

    Alltså jag tänker för det första att det nog inte skadar med någon månad extra, någon månad hit eller dit på ett helt liv. Sedan har jag låga folacinnivåer så vill hinna få upp dem om jag kan.

    Stora mängder koffein ökar risken för missfall, där handlar det mest om att dra ner successivt så inte omgivningen lägger märke till det i sommar sen


    Okeej då förstår jag! :)
Svar på tråden Barn 2019