Inlägg från: dragonfly123 |Visa alla inlägg
  • dragonfly123

    Utomlandsflytt - berätta om er resa!

    Hej allihopa!


    Jag är 27 år gammal, har ett bra jobb där jag tjänar relativt mycket pengar (40k+ per månad) och har bra kollegor, lite väl brist på varierande arbetsuppgifter dock! Har i övrigt fin bostadsrätt, vänner och så vidare.


    Men jag känner att just nu är jag singel, och vill ha en ny utmaning här i livet innan man faktiskt stadgar sig. Så då tänkte jag - varför inte ta tjänstledigt (om jag får - annars tar jag tjänstledigt för studier) hyr ut min lägenhet och drar utomlands något år eller två. Alltid tagit den "säkra" vägen och jag skulle nog utvecklas väldigt mycket av detta. Samtidigt som jag sedan kan komma hem till mitt vanliga liv.


    Så då tänkte jag - vart är det bästa stället att bosätta sig på? Gärna något varmt land och en stad där det är ett aktivt uteliv. Dela gärna med er av era erfarenheter! Vart ni åkte, hur länge, vad ni jobbade med, vad tyckte ni om staden osvosv! Så mycket som möjligt helst.


    Förutom ställe så tänkte jag - vad är de roligaste jobben? Jag känner själv att bartender kan vara väldigt slitsamt och gör nog att jag själv inte blir särskilt sugen på att festa och så vidare. Så tänkte kanske att kundsupport skulle vara ett bra yrke? Typ för något spelbolag som Betsson, Comeon osv. Någon med erfarenheter?


     

Svar på tråden Utomlandsflytt - berätta om er resa!