• SweetDelight

    BIM MARS 2018

    Hej!
    Får jag också hoppa in här?
    Vi började försöka i december på barn nr 2.
    Min cykel är inte helt stabil sedan p-pillerstopp i juli, den blir någon dag kortare varje månad. Men enligt appen jag använder så har jag BIM 2/3.

  • SweetDelight

    Hej igen!
    Jag har varit väldigt inaktiv här ett tag nu. Vi har nyligen flyttat och allt har helt enkelt varit lite kaosaktigt.
    Mitt i allt detta så fick jag besked om att jag har cellförändring på livmodertappen. Har varit på cellprovtagning nummer två och väntar svar på om man kommer behöva göra en biopsi. Med största sannolikhet är det ingen fara utan läker ut av sig själv.
    Nu till min fråga, borde vi pausa bebisverkstaden tills beskedet kommit eller ska man fortsätta som vanligt?
    Frågade BM men hon ville inte riktigt svara.

  • SweetDelight
    saijda skrev 2018-02-19 11:17:57 följande:
    Jag har också cellförändringar (lätta) och hon hos gyn sa att det inte är någon fara att fortsätta som vanligt. Min svärmor hade också cellförändringar men de försvann i samband med graviditet :)
    Va skönt att höra. Tyckte det kändes lite skumt att bm inte ville svara. Men då kör vi på som vanligt! :)
  • SweetDelight
    saijda skrev 2018-02-21 15:27:53 följande:
    Ja verkligen skönt, ska dit på återbesök nu i augusti så hoppas dem är borta :)

    Jag förstår det, vet du vilken grad du har än? Jag skulle ringa och rådfråga annars. Men vi kör på som vanligt iaf <{
    Håller tummar och tår för att de är borta då! Är det en gång om året du följs upp?

    Kommer inte ihåg vilken grad, men det var lätta cellförändringar och förhoppningsvis ska de läka ut av sig själv.
    Kanske hinner jag få svaret innan nästa ägglossning, annars ringer jag nog och rådfrågar. Är nämligen rätt säker på att vi missa äl helt och hållet denna månaden då jag jobba natt. Vi har så sjukt svårt att få till något mys de nätterna jag jobbar.
  • SweetDelight
    Theresu skrev 2018-02-21 22:32:46 följande:
    Jag har fått lätta cellförändringar och det är inget som påverkar en att bli gravid eller att gå igenom en förlossning på något sätt. Pratat med mödravårdcentralen om detta. Står samma på nätet om man läser på 1177 :)
    Vad bra, tack :) . Jag läste det också. Är inte alls orolig för cellförändringarna i sig. Men blev osäker på om jag borde invänta svar nr 2 innan graviditet eftersom BM inte riktigt ville svara.
    Men nu känns det bättre igen :)
  • SweetDelight
    Baraentilligen skrev 2018-02-22 21:16:04 följande:

    Fick en liten ljusröd flytning idag på äl+5-6. Tidigare skulle det ha gett mig högt hopp om nidblödning men numera är jag så förstörd av mellanblödningar att jag knappt noterar vad som händer där nere längre. Bröstvårtorna ömma som bara den, vilket alltid sker några dagar efter äl så inget konstigt med det egentligen. Ja, det var väl dagens nyheter det :)


    Jag fick också en liten liten blödning igår äl+6. Kom på pappret när jag torkade mig. Har dock inga andra symptom nu på BIM -7.
    Har också haft en del mellanblödningar sen p-piller stopp, dock mest i samband med äl. Håller tummar och tår för att det var nidblödning för oss båda trots allt. :)
  • SweetDelight
    carnations skrev 2018-02-25 09:26:43 följande:

    På åttonde försöket tog det sig äntligen! Kan knappt tro det är sant! Är så glad att jag haft dessa trådar att följa och alla ni är så snälla och fina mot varandra. Önskar er all lycka och hoppas att ni alla får ert efterlängtade plus snart! <3


    Stort grattis :D
  • SweetDelight
    Cupidi skrev 2018-02-26 15:42:36 följande:

    Tog ett CB early detection, visade positivt. Var tvunden att kontrollera med ett RFSU testa tidigt test. Båda visade postivt. 

    Vågar man lita på det då? Då är det ju bara 3v gånget....
    Känner av en ständig "mensvärk"...


    Vågar mig också på ett grattis!! :D
  • SweetDelight

    Jag testade med cb early detection idag på bim -4. Det var negativt. Har ömma bröst och illamående till och från, men kan lika gärna bero på trötthet efter 4 nätters jobb!
    Tycker jag börjat känna lite molande i tjejmagen så rätt säker på att mensen kommer snart tyvärr!

  • SweetDelight

    Stort grattis nkpg84! :D

    Märkte något konstigt idag. Mitt vänstra bröst har svullnat upp och är mycket större än det andra. Båda brösten är ömma. Har aldrig varit med om detta innan.
    Testade negativt igår på BIM -4, men fick tillbaka lite hopp nu. Är fortsatt illamående från och till dessutom. Blir nog ett nytt test imorgon.

  • SweetDelight

    Började nyss få blodblandade flytningar och mensvärk. Så mensen kommer nog med full styrka inatt. Får ta nya tag nästa månad!

Svar på tråden BIM MARS 2018