• mam12

    Jag vill skiljas från pappan till min 9månaders son!!!

    På 7 månader har jag inte känt nått för min kille. Vi har en son på 9månader och sen han kom har jag bara fokuserat på honom. Jag har pratat med min kille om att kanske bli särbos Men jag tror till 100% att vårat förhållande kommer ta slut då han hotar om att våran son skall bo hos honom och sånt accepterar jag inte! Sen kan han inte förstå att vi inte har det bra?? Vi har kanske haft sex högst 10gånger sen jag blev gravid.... och jag vill inte att han tar på mig,kysser mig eller håller om mig längre, jag blir så äcklad! Vi hittar aldrig på något tillsamman och våra dagar ihop är att han spelar dator och jag städar,lagar mat och tar hand om våran son. Han hjälper knappt till här hemma och det stör jag mig på också...

    dumt nog har jag fått tillbaka känslorna får mitt ex, det tog slut för 5år sedan men NU jag känslorna kommit tillbaka. Vi pratar lite då och då och han känner samma som mig.. jag mår dåligt över att jag känner såhär men vad ska man göra? Jag har INGA känslor för min kille(barnets pappa) ????????

    Just nu söker jag lägenhet i smyg!

    kommer pappan till barnet kunna få vårdnaden för vårt barn? Kommer han kunna ?ta? barnet ifrån mig? VEM KOMMER HA VÅRDNADEN NÄR JAG FLYTTAR?? Och tycker ni jag är dum som fått känslor för ex?et.. är så rädd att han bara ska ta min son ifrån mig.. jag kommer aldrig klara mig utan han. Tacksam för svar och stöd??

    // Sofia

  • Svar på tråden Jag vill skiljas från pappan till min 9månaders son!!!
  • mam12

    jag är 23år och har försökt med allt!!!

    Man säger inte att man ska bara ta barnet från barnets mamma?? Det är helt sjukt tycker jag. Jag menar inte att barnet bara ska bo hos mig, MEN jag fick förklarat av BVC att mamman har rätt att ha barnet upp till 3år. Sen Jan man börja med varannan vecka. Självklart låter jag pappan få ha sonen nån dag och han får även hälsa på. Ett barn ska vara hos någon som han känner sig trygg hos och det blir ju mig eftersom jag fött honom och vart mammaledig med i snart 9månader.

  • mam12
    Tecum skrev 2018-01-28 19:28:05 följande:

    Varför skulle ni inte få delad vårdnad som nästan alla andra? Har du gjort något som gör dig olämplig som mamma?


    Nej! Jag har inte gjort något olämpligt!

    Jag blir bara så rådd när han säger att han ska ta vårt barn.
Svar på tråden Jag vill skiljas från pappan till min 9månaders son!!!