Inlägg från: Anonym (åååå) |Visa alla inlägg
  • Anonym (åååå)

    Jag vill skiljas från pappan till min 9månaders son!!!

    TS, det är supervanligt att känslorna kan ändras när man ha fullt upp med en bebis. Hela livet blir ju annorlunda, inte bara för dig men för pappan också. Ni bör gå i parterapi för att kunna prata om det här. Det kan hända att ni skiljer er, absolut, men just nu låter du bara som att du är uppe i varv och du skriver ju själv att allt ditt fokus har varit på sonen sedan han föddes. Det är lätt att tappa bort parrelationen då men många kan hitta den igen, men man kan behöva hjälp.

    att du tror att du är kär i ditt ex igen (jag jag skriver tror), kan ha med samma omvälvningar att göra. Man är helt enkelt inte riktigt sig själv när man är i ditt läge. Låter mer på dig som att du vill fly och då tror du att ditt ex skulle vara lösningen. Det är sällan det. 
    Oavsett vad som sker, ta det lugnt! Ingen, allra minst du själv, blir lycklig av att kasta sig ut och in mellan olika relationer, speciellt som du har allt fokus på en liten bebis. 

  • Anonym (åååå)
    mam12 skrev 2018-01-28 19:35:06 följande:

    jag är 23år och har försökt med allt!!!

    Man säger inte att man ska bara ta barnet från barnets mamma?? Det är helt sjukt tycker jag. Jag menar inte att barnet bara ska bo hos mig, MEN jag fick förklarat av BVC att mamman har rätt att ha barnet upp till 3år. Sen Jan man börja med varannan vecka. Självklart låter jag pappan få ha sonen nån dag och han får även hälsa på. Ett barn ska vara hos någon som han känner sig trygg hos och det blir ju mig eftersom jag fött honom och vart mammaledig med i snart 9månader.


    Fast han kanske tror du ska ta barnet från dess pappa?

    Det är väl en reaktion från honom. Ni måste kommunicera och det låter som om ni behöver hjälp med det 
Svar på tråden Jag vill skiljas från pappan till min 9månaders son!!!