Inlägg från: Anonym (Tess) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tess)

    Fula ord i äktenskap

    Nordströms skrev 2018-01-29 21:24:35 följande:

    Det är som att han inte kan kontrollera sin aggression. Han blir fly förbannad om jag rättar honom eller säger till honom att han gjort något fel.

    Det är då han ?går igång på alla cylindrar?.

    Dagen efter bråk brukar han be om ursäkt. Men jag är ju ändå ledsen och känner mig sårad... Hur ska jag bara kunna släppa det?


    Jag har liknande erfarenheter. Min man är uppväxt med att man säger idiot du är sjuk i huvudet och skriker etc. Han säger hora hela tiden som "jävlar" nästan. I början tyckte jag detta var oacceptabelt, och tog åt mig. Men sen hör jag hur han pratar med kompisar "Hej ditt dumhuvud" och de tycker det är kärlek bröderna emellan. Om jag och en tjejkompis sa samma hade det varit på liv och död allvar.

    Mitt råd är att hitta sätt att förstå att inte ta åt dig. När han är lugn igen kan du säga liknande: "när du skriker och kallar mig saker förstår jag och hör absolut ingenting, av er du var upprörd över jag lär mig ingenting jag blir bara stressad och glömmer förtränger hela händelsen"

    Asså vi är hjärntvättade att hora är mer fel att säga än något annat men jag tycker "du är ingen man" eller "värdelös pappa" är lika illa om inte värre för att ta exempel på vad kvinnor tillåter att de själva säger.
Svar på tråden Fula ord i äktenskap