Inlägg från: Anonym (hmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hmm)

    Ni som blivit slagna av er partner- kan han sluta?

    Vet du om att du kan få stöd med att flytta via kvinnojouren. Det är precis för sådana situationer dom finns. Just för att kvinnor inte ska behöva stanna i relationer där de utsätts för våld. Att du har lärt dig en strategi av att slå tillbaka och kämpa emot är nog inte bra i längden! Vågar du kontakta kvinnojouren?

  • Anonym (hmm)

    Ja fy jag håller med. Det är klart han borde vara den som förflyttas. Blir det märken när han slår? Bulor? Om du funderar på att någonsin anmäla honom så bör du gå till läkare och dokumentera eventuella skador när de uppkommit så att det finns dokumenterat.
    Kvinnojouren kan ordna tillfälligt skyddat boende men jag har en kompis som bodde flera år i en sådan.. Sedan fick hon en vanlig lägenhet.

    När jag anmälde min sambo för misshandel följde polisen med så jag fick åka och hämta mina saker, det viktigaste. Om lägenheten står på dig får han lämna över nyckeln och ta sina saker och dra. Han har ingen rätt att vara där om kontraktet är ditt och du inte längre vill ha honom där. Särskilt inte när han beter sig så.

    Om att han kan leva vidare i godan ro.. Hans mönster kommer fortsätta i nästa relation. Så är det bara. Du däremot kan hitta något bättre.

Svar på tråden Ni som blivit slagna av er partner- kan han sluta?