• Anonym (Hehe)

    Du som Är feminist, se hit.

    seoltang skrev 2018-02-17 21:08:32 följande:

    Jepp och trots det är våldtäktshot en av de mildare formerna av kvinnohat. Kvinnohat leder till att kvinnor blir våldtagna och mördade på riktigt varenda dag.

    Manshat leder till att män blir ledsna i ögat när de läser kommentarer på internet.


    Det roligaste är att det som lite skämtsamt kallas "det goda hatet" faktiskt är den inställningen vissa av er (du t.ex) har till ert hat. För min del får ni gärna fortsätta med det för om vi tittar lite objektivt på hur det går för den här grenen av feminismen så ser man att ni blir färre och färre, i valen runtom i världen minskar ert inflytande och fler och fler går åt höger. Titta bara på de partier i Sverige som mest högljutt driver dessa frågor, hur går det för dem? Feministiskt initiativ klarar inte ens sig över riksdagsspärren trots massiv uppmärksamhet (i förhållande till dess storlek), Miljöpartiet är på väg ner under 4% och Vänsterpartiet har i princip stått stilla sen 2006...

    Så keep up the good work! Det är vi i högern som vinner på ert beteende, inte ni! :)
  • Anonym (Hehe)
    Anonym (3,33333) skrev 2018-02-22 18:29:40 följande:

    Vänstern har ju rekordsiffror! Fattar inte vad du talar om, i rena val har de bara fått bättre än nuvarande opinionssiffror i två val genom alla tider. Jonas är uppenbarligen genuin och tycks gå hem i stugorna (är dock inte V:are själv).


    Knappast hurrudu! V får i opinionsmätningar mellan 6% och 7% men har i samtliga val från 06 till 14 fått dryga 5,6% till max 5,9% (alltså aldrig över 6%). Rekordåren för V var väl isf 1998 när partiet fick 12%, och på bara två val halverades röstsiffrorna för att sen stanna.

    Inget ont om V (även om jag inte är så överdrivet förtjust i ett parti med en kommunistisk historia) men att påstå att vänstern som helhet går bra är för mig långt ifrån verkligheten. Att Sjöstedt sen är en väldigt duktig och karismatisk politiker är ingenting unikt. Samtliga av V:s partiledare jag känner till har varit otroligt duktiga och karismatiska, från Werner till Ohly.

    Även andra partier som driver dessa frågor går back. MP är långt ifrån vad de vad 2010 när de blev tredje största. Sossarna måste styra genom en minoritetsregering och har numera standardiserats under 30%, vilket var otänkbart på t.ex. 80-talet under dåtidens högervåg. Det enda partiet som isf gått framåt är FI med en imponerande plats i Europaparlamentet, men de har trots det inte lyckats ta sig in i Riksdagen. Ska bli intressant att se om FI lyckas i år. Lyckas de inte så är det första gånget ett parti som fått statligt partistöd inte kommit in i riksdagen...

    Så nej, jag tycker absolut inte att det går speciellt bra för vänstern.
  • Anonym (Hehe)
    universalwoman skrev 2018-02-22 19:14:27 följande:

    Att säga att man hatar män, menas

    -sluta gör illa våra systrar-

    INTE vi vill mörda, våldta och förtrycka män -så som män menar med att hata kvinnor.


    Och det är just den inställningen till ert eget hat som gjort att feminismen gick från att lovordas till att bli synonymt med hyckleri och destruktivitet!

    Jag själv står fast vid att jag är feminist! Jag tänker inte låta det samhällsdestruktiva manshatet ta över feminismen! Jag är höger, tror på globaliseringen och den fria marknadens kraft att lösa världsfattigdomen. Jag kommer att fortsätta se kvinnors frigörelse och individualisering som en av de viktigaste frågorna tills jag dör. Och jag kommer aldrig låta den manshatande feminismen ta över kampen för kvinnors rättigheter!
  • Anonym (Hehe)
    universalwoman skrev 2018-02-22 20:12:07 följande:

    Och jag kommer aldrig låta kvinnohatande patriarkat kväva kampen för kvinnors rättigheter.


    Men du är beredd att använda hat som metod för att motverka hat? Kan du ge ett enda exempel där den metoden fungerat?
  • Anonym (Hehe)
    universalwoman skrev 2018-02-22 21:04:37 följande:

    Extrema uttalanden behövs för att väcka uppmärksamhet i en så stor sak som att kvinnor alltid, _genom alla tider_ har varit förtryckta och utsatta av män. Skapar extrema uttalanden debatter, väcker liv, i dessa viktiga frågor så är extrema uttalanden det som krävs. Sen är uttalanden en helt annan sak än den REALITET som kvinnor har & alltid har haft. Kan extrema uttalanden göra skillnad, debatter väcks, så är det helt klart värt det vs att en och annan man blir kränkt.


    Och om man tycker att muslimer är en oerhört destruktiv grupp människor som förtrycker andra så antar jag att du tycker att det är lika befogat att använda extrema uttalanden om dem?
  • Anonym (Hehe)
    universalwoman skrev 2018-02-23 18:11:18 följande:

    Klassiska argument haha jag kan bara skratta! Samma samma samma saaaammma argument hela tiden från män...

    Det finns ju kvinnor som inte tycker som du så därför har jag rätt... Jag är ledsen men jag Kan inte bara ta män som diskuterar som du på allvar. P&K

    (Kvinnohat leder till att kvinnor blir våldtagna och mördade på riktigt varenda dag.

    Manshat leder till att män blir ledsna i ögat när de läser kommentarer på internet.)


    Tyvärr är det ingen mänsklig rättighet att inte bli ifrågasatt. Om du inte tål att bli ifrågasatt så bör du ärligt talat inte ge dig in i diskussioner!

    Men en fråga: Tycker du att det går bra för din fraktion av feminism idag? Går er hatretorik hem i stugorna tycker du?
  • Anonym (Hehe)

    En fråga jag har: Har hat mot egenskaper man inte kan kontrollera någonsin fört något gott med sig? Då talar jag inte om hat mot idéer utan hat mot kön, etniciteter, ögonfärg, längd på snoppen eller whatever... Har det någonsin fört något gott med sig?

  • Anonym (Hehe)
    Anonym (Hehe) skrev 2018-03-10 16:57:46 följande:

    En fråga jag har: Har hat mot egenskaper man inte kan kontrollera någonsin fört något gott med sig? Då talar jag inte om hat mot idéer utan hat mot kön, etniciteter, ögonfärg, längd på snoppen eller whatever... Har det någonsin fört något gott med sig?


    Ingen av de som var så högljudda förut som orkar svara?
  • Anonym (Hehe)
    TeresB skrev 2018-03-20 14:40:47 följande:

    Om det känns relevant för dig och dU har så mkt fritid så är det väl bara att börja klicka. Gnäller kvinnorna om orättvisan att de inte får tillgång till andras kroppar?

    För det är just sådant som gör att debatten spårar helt.


    Får jag fråga dig en sak?

    Hur tycker du att vi ska uppnå ett jämställt samhälle? Jag själv som högerspöke har ju mina idéer men jag vill helst att du börjar så kan vi ha en seriös debatt efter det.
Svar på tråden Du som Är feminist, se hit.