Inlägg från: Anonym (Stor) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Stor)

    Ska förlora 50 kilo. Ge mig bra måltider.

    Nu räcker det. Kilona är för många. Har testat allt och lite till. Kan inte opereras utan ska genomföra detta genom en benhård vilja. Ska inte äta LCHF Och inte dricka VLCD. Jag ska äta. Nyttigt, enkelt och smart. Äter gärna samma måltid varje dag typ. Ge mig bra frukost, lunch och middag. Mitt sug kommer alltid framåt 17 så där ligger min svaghet.

    Portioner är inte heller särskilt svårt utan min Crush ligger på godis och choklad. Dricker redan nu mest vatten så där kommer inga kalorier.

    Frukost?

    Lunch?

    Middag

    Mellis?

  • Svar på tråden Ska förlora 50 kilo. Ge mig bra måltider.
  • Anonym (Stor)
    Anonym (Linda) skrev 2018-02-06 08:49:38 följande:

    Jag äter omelett på ägg och tinad hackad spenat och lite kokosmjölk till frukost.

    Har du kontakt med dietist? 


    Ägg är bra, det äter jag ofta till frukost. Två kokta ägg med lite majonnäs plus rejält med vatten mättar bra. Ibland steker jag omelett och kastar då ner lite skinka och lök, gott det med. Frukosten funkar alltid bra för mig. Kokosmjölk? Berätta varför. Nej, ingen dietist.
  • Anonym (Stor)
    Anonym (T) skrev 2018-02-06 11:25:59 följande:

    Ät veganskt utan bröd, pasta osv. Drick en kopp te/kolsyrat vatten varje gång du blir sötsugen. Fyll magen med vatten:)


    Toppenbra påminnelse om vattnet. Är periodare, dricker generellt rätt mycket vatten men kan bli bättre. Pasta äter jag mycket sällan och i så fall fullkorn. Bröd äter jag ibland och då skulle jag i dessa fall kunna välja mörkare bröd som inte är så sött. Men ibland slinker det ner rostade mackor med både smör, ost och mjölk till och med tanke på att en ostskiva är hundra kalorier så blir det enkelt 600-700 värdelösa kalorier som inte ens mättar och dessutom drar upp blodsockret och triggar till mer intag.
  • Anonym (Stor)
    Anonym (tulpanen) skrev 2018-02-14 17:02:51 följande:
    Hur går det för dig? Och hur går det för dig, TS?
    Jo, haft några kämpiga dagar då jag haft svårt att motstå semlor. Men nu är jag på banan igen. Tre kokta ägg till middag, lite majonäs och massor med vatten. Bra lunch och bra frukost.
  • Anonym (Stor)
    Anonym (tulpanen) skrev 2018-02-14 18:29:34 följande:
    Lyckades du stå emot begäret av semlor? Den benhårda viljan kom väl väl till pass där kan jag tro.
    Nope, gått ner flera stycken. Går så fort, så fort. Måste planera dagarna bättre så jag inte är så sugen på kvällen.
  • Anonym (Stor)

    Finns mycket att skylla på, men jag kan inte annat än att berätta att jag inte gått ner ett gram. Säkert upp 5 kilo dock. Kommer dö av min fetma förr eller senare om jag inte orkar vända det. Tyvärr är det ju så att man måste ha en mental ork för att förändra sina vanor och jag är för pressad nu med det jag har omkring mig. Om några år lättar det, förhoppningsvis har jag funnit en strategi att hantera min vikt innan dess.

  • Anonym (Stor)
    elin1989 skrev 2018-07-13 00:00:44 följande:

    Jo jag fattar syftet men jag tror fortfarande att det är att börja i fel ände. Om man faktiskt vill se resultat. Vilket är nog så viktigt för motivationen. Om man äter alldeles för mycket och fel skulle TS kunna gå på en 4 timmars promenad varje kväll och det skulle fprtarande inte göra någon skillnad.


    Om jag skulle gå 4 timmar varje kväll skulle bara det göra ett par kilo per vecka minst. Dels går det åt stora mängder energi till att röra en stor kropp, dels skulle jag inte äta under dessa fyra timmar och sen skulle jag säkert äta nyttigare i övrigt eftersom jag inte skulle vilja förstöra all tid jag lagt på motion. ????
  • Anonym (Stor)
    Anonym (Emelie) skrev 2018-07-13 15:04:20 följande:
    Om jag har förstått det rätt så har du väldigt mycket övervikt. Du sliter jättemycket på kroppen om du går långa sträckor. Du skrev också i ett annat inlägg att du inte har energi till att gå.

    Mest effektivt är att lägga om kosten. Men du gör som du vill...
    Det var ett svar på en debatt som pågått. Jag har inga problem med att gå långa sträckor, däremot har jag inte tid till det.
  • Anonym (Stor)
    Rafael90 skrev 2018-07-13 15:46:43 följande:
    Enbart fysisk aktivitet brukar inte hjälpa när man vill gå ner i vikt, men det skadar inte. Allt du gör hjälper ju till. Du bränner såklart kalorier, problemet med träning är att många tror att de kan äta en hel pizza för att de promenerat en halvtimme, många överskattar kaloriförbrukningen vid fysisk aktivitet.
    Som sagt, det var ett svar på en debatt som några haft i tråden. Vad gäller kaloriförbrukning vid aktivitet tror jag att det i själva verket är du som underskattar den. Min förbrukning är nästan dubbelt upp och fyra timmars promenad skulle vara extremt många kalorier. Men nu är det inte aktuellt iofs.
Svar på tråden Ska förlora 50 kilo. Ge mig bra måltider.