• Queennr1

    Han slösar upp sina pengar och snyltar på mig

    Hur slösar han sina pengar om han aldrig går ut?

    Hursomhelst så finns det absolut ingen som kan göra nåt åt din situation om du inte gör nåt själv. Finns inte minsta lösning i sikte om du inte accepterar att polisen är det enda sättet.

    Så om du inte kan eller vill eller vågar ta de kontakter som krävs så får du helt enkelt acceptera att det är såhär ditt liv ser ut och försöka bli så lycklig som du kan. Kanske ändå inte är så farligt om nu kvinnojouren är ett värre alternativ?

    Ha ett bra liv.

  • Queennr1
    Anonym (x) skrev 2018-02-11 14:03:24 följande:

    Ja om jag fick en lägenhet så skulle jag göra det på en gång. Jag har extremt dålig erfarenhet av kvinnohus. Även soc i handlingsförlamade. Tro mig, jag har väldigt mycket erfarenhet kring detta. Det är en skandal.


    Vad skulle du önska att soc gjorde?
  • Queennr1
    Anonym (x) skrev 2018-02-11 14:32:13 följande:

    Gav mig en lägenhet, men soc har inga lägenheter.


    Vad skulle hindra honom från att även komma dit? Du vågar ju inte säga nej till honom, så hur löser en ny lägenhet problemet?
  • Queennr1
    Anonym (x) skrev 2018-02-11 19:29:15 följande:

    Jag har INTE tänkt att bo med honom!!!!


    Nej men det vill du ju inte nu heller, så min fråga var HUR du har tänkt hålla honom borta från en ny lägenhet? Skulle han bli mindre hotfull bara för att du bytte lägenhet?
  • Queennr1

    Återigen? Hur ska du våga säga nej när han flyttar in i den nya lägenhet som du tror ska lösa problemet dyker upp? Varför kan du inte göra det, du då tänkt göra redan nu? Varför skulle han vara mindre benägen att elda upp din nya lägenhet?

Svar på tråden Han slösar upp sina pengar och snyltar på mig