Inlägg från: Anonym (njae) |Visa alla inlägg
  • Anonym (njae)

    Har sexismen minskat efter #metoo

    Ja män är nog mycket räddare på sina arbetsplatser nu. Rädda om sin tjänst och sitt rykte. Ute i samhället har jag inte märkt någon skillnad, lika mycket tafsande på klubben i helgen, smekningar över skinkorna...alltså det vanliga speciellt på dansgolven. Förfriskade människor tar sig friheter.

  • Anonym (njae)
    Anonym (Kåt, glad och tacksam) skrev 2018-02-13 21:15:21 följande:

    Upplever att det bara blir allt värre. Det blir allt mer udda och mer grupperat.

    Klassklyftor ökar, klyftorna mellan män och kvinnor ökar, folk är aggressiva, vill ständigt missförstå, de är hatiska, bittra och ständigt på tå.


    Så var det långt innan Metoo. Denna rörelse är det bästa och viktigaste som hänt i samhället sedan kvinnlig rösträtt. Nu behövs mer resurser läggas på bara hårdare tag mot pedofiler och barnsexbrott och att se till att få bukt med det manliga brottsligheten/våldet och alla kostnader det ger för samhället.
  • Anonym (njae)
    Anonym (Kåt, glad och tacksam) skrev 2018-02-13 21:56:59 följande:
    Nej håller inte med, det har blivit långt värre. Långt mer grupperat.

    Du får gärna tycka det är nåt stort, jag tycker inte det alls. Det är slag i luften och har mest gjort världen till det sämre. Den mest lättkränket kan numera peka på någon och få personen i fråga utstött ur arbetsliv och samhället via allehanda tidningar eller sociala medier. Det kallar jag inte nåt bra och stort. Jag tycker att man då har tagit steg tillbaka i utvecklingen.  
    Men världen har ju bara blivit sämre för dem om tidigare gjorde den värre! De män som tog sig friheter innan och är den typen som alla skulle må bra av att slippa.
Svar på tråden Har sexismen minskat efter #metoo