• Anonym (l)

    Gjorde jag fel, behövde han verkligen örfila mig?

    Jag har aldrig någonsin blivit dåligt behandlad utav min kille, men idag gick allt över styr.
    Jag köpte en soffa på nätet och fick den levererad idag när min kille var på jobbet. Jag lade ner mina egna pengar, men inte helt utan tog även lite från våra gemensamma konto.. när han senare kom hem idag var han riktigt irriterad (vet dock inte över vad) men han spände med käken var illröd, han började skrika:

    -vem fan har köpt soffan?! och när han fick veta att jag dessutom tagit lite av våra gemensamma pengar så tog han tag i min ena arm och slog med den andra.
    Det gjorde så ont, jag vet inte om det gjorde mest ont i kroppen eller i hjärtat men det kändes. Och innan han gick in till sovrummet svarade han med:
    -lägg ner tid och pengar på att gå ner i vikt istället  feta kossa, vi har ingen nytta av en jävla soffa!

    Jag vill ärligt talat inte leva, jag känner mig så utlämnad och otrygg i mitt eget hem. Är så fruktansvärd sårad och ledsen. varför blev det som det blev?  

  • Svar på tråden Gjorde jag fel, behövde han verkligen örfila mig?
  • Anonym (E)

    Ja, du gjorde fel men din sambo gjorde ännu större fel. Man köper inte så dyra saker med gemensamma pengar utan att vara överens, men din sambos reaktion är inte normal. Man får aldrig slå någon i en relation, eller överhuvudtaget för den delen. Jag tycker du ska lämna honom, har någon väl korsat den linjen och börjat använda fysiskt våld så blir det bara lättare för den personen att göra det igen. Och de i den här tråden som anser att sambon gjorde rätt måste ha en väldigt skev syn på hur man ska bete sig mot andra människor.

  • Anonym (Ö)

    Han är en idiot och du borde dumpa honom.

    Man slår inte andra!

    Har man gemensam ekonomi bör man fråga innan man tar pengarna , men man slåss inte oavsett eller skriker otrevligheter.

    Man får ta upp på ett artig och trevlig sätt om man är missnöjd med någonting.

  • Anonym (tidiga livsläxor)
    Anonym (l) skrev 2018-02-16 21:54:31 följande:

    Men det är min partner, känns jättekonstigt att behöva anmäla honom


    Tror du att du är först i världen med att uppleva detta då?

    Han hotar dig, går på dig fysiskt och kallar dig en fet kossa nu, hur tror du att det kommer att bli efter två graviditeter sen då?

    Rädda dig själv i tid eller lev och lid i det liv du har valt, det finns liksom inga kompromisser där.
  • AndreaBD

    Soffan spelar ingen roll i det här fallet, eftersom relationen ändå inte går att rädda. Annars är det förstås inte okej att göra så. Men nu är det ändå kört, så det är en helt annan situation att utgå ifrån.

    TS: Även det han säger till dig är absolut inte okej, och sånt brukar inte ändra sig. Folk som gör så, de gör så igen. Förstår att det är en chock, men det vore bäst om du kan avsluta det här snarast.

  • Kurlie

    Fan vad folk i tråden tjatar om soffan! Vem bryr sig om soffan i detta läget!?

    Ts, du förstår väl själv hur vansinnigt han betett sig? Dessutom utan samvete! Lämna honom, det lär inte bli bättre.

  • Anonym (Annie)

    Även om det är fel att köpa större möbler utan att vara överens om köpet, är misshandel inte en rimlig reaktion. Passar det inte att köpa en ny soffa, är det väl bara att lämna tillbaka den, sälja den, eller att personen som köpte den lägger mer pengar till den gemensamma kassan nästa månad.

    Skulle lämna om min partner tyckte att det var okej att slå mig.

  • Nomanisanisland
    HelaGotland skrev 2018-02-17 01:29:41 följande:

    Jävligt konstigt beteende. Att köpa en soffa till gemensamma hemmet utan att kolla av m varandra först. Brukar du göra sånt, har det has fler gånger?


    Spännande men ganska ointressant i det här fallet. Problemet är ju att TS partner valt att vara ett fullständigt vidrigt, våldskriminellt as.
Svar på tråden Gjorde jag fel, behövde han verkligen örfila mig?