• Anonym (???)

    Hjälp mig FORT!

    Undrar du vad du ska göra med din ångest? Acceptera att du har den och låta den klinga av. Bestämma dig för att du ska ha megasupermycket ångest i tio min sen får det vara nog. 

    Mitt förslag är annars att du tar tag i saken att lämna din man genast. Ställ dig i bostadskö överallt där du kan bo med tanke på jobb och barnens skola, skriv upp nr på alla hyresvärdar som inte ger en möjlighet att skriva in sig utan man måste ringa och ring dem i morgon. Man hittar de flesta på kommunens hemsida. Om du får en bostad snabbt måste du ju inte ta den iaf så det skadar inte att stå i kö. 

    Beställ hem/skriv ut skilsmässopapper, 

    Kolla upp hur man gör med bodelning, fundera på vilka saker du skulle vilja ha, vem som ska köpa ut vem om någon av er kan köpa ut den andre, kolla annars upp mäklare på orten där ni bor. Kolla på hemnet vad bostäderna ligger på för pris nu (reglerna för amortering ändras dock 1 mars så priserna kan sjunka rejält) och om du ev kan ha råd att köpa dig en bostad. Man kan kräva bytesbostad när man säljer sin egen då får man förvisso ibland gå med på ett lägre pris. 

Svar på tråden Hjälp mig FORT!