Inlägg från: Anonym (åh () |Visa alla inlägg
  • Anonym (åh ()

    Hjälp mig FORT!

    Får lite ont i magen av ditt inlägg.

    Hade det så där i många år. Det var så mycket lögner och det hade inte med mig att göra. Jag hörde till slut på en gång när han ljög trots att han lovat att NU skulle det bli ändring. Det blir det nog aldrig....

    Jag vet inte vad jag har för tips. Lite drastiskt kanske men jag började tänka på livet och döden. Hur viktigt är det här egentligen, om man tänker på livet i sin helhet. Jag började tänka mer negativt om honom, fokucerade på att han var patetisk, pinsam och barnslig som inte kunde hålla sig ifrån honom. Intalade mig att han var ointelligent som satte saker på spel för lite sex. Det är omanligt sa jag högt för mig själv och sakta men säkert kom verkligheten ifatt mig. Jag hamnade rätt var det var i en ångestperiod. Jag blev arg på mig själv som låtit honom ta fem år av mitt liv. Gett mig fem år av ångest. Varenda minut som jag var ledsen över honom kändes så bortkastad. 

    Se honom som en looser. Som en tönt som inte kan värdera sin familj högre än detta. Sätt på dig din osynlga krona och ge all uppmärksamhet åt dina barn som inte förtjänar att ha en mamma som mår dåligt. 
    Livet är så mycket mer, så mycket större än att låta en sån självisk man ta ifrån en ens lycka. 

    Vad du kan göra just nu? Jag vet inte riktigt men var försiktig för de starkaste faller också hårdast när krafterna tar slut. Gör roliga saker med barnen och vänner/familj. Åk iväg på små weekends och uteslut honom ur era rolig aktiviteter. Ha inte roligt med honom, lockas inte tillbaka i någon falsk tillvaro där allt är bra. Han vill ha familjelivet men verkar vara sexmissbrukare eller narcissist som du skriver, något fel är det ju. 

    Titta på en bra romantisk serie och få perspektiv på hur en äkta kärlek bör vara. Eller läs en roman som är likadan. Det hjälpte mig. Låter kanske löjligt men jag började titta på en serie som visats i Turkiet. Den heter Kara Sevda och handlar om ett par. Första delen finns på youtube med engelsk text och resten också tror jag. Jag blev som en tonåring som blev kär i skådespelarna och min egen relation blev som ett skämt i jämförelse. Serien hjälpte mig att få perspektiv. Så illa var det. Jag fattade det inte själv när jag var inne i allt. 

    Hoppas att du kommer må bättre snart. Du klarar det här. <3

  • Anonym (åh ()
    Anonym (Bea) skrev 2018-02-23 01:31:22 följande:
    Jag brukar leva mitt liv genom filmer, den terapin slår allting! Och när vi får associationer så blir vi på riktigt i samma tillstånd som det vi ser hör eller tänker.

    I helgen ska jag leva mitt liv genom böcker och filmer ;) behöver återhämta mig och bara mysa! Dejta mig själv som jag brukar kalla det. Uppvakta mig själv. Hålla mig själv sällskap. Visa mig själv kärlek. Det kan man fort glömma när man tänker på andra eller annat.
    Exakt så ser min plan ut för helgen också ))
Svar på tråden Hjälp mig FORT!