Forum Vikt - Kropp & själ
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Mysimba och Saxenda

  Mån 26 feb 2018 19:46 Läst 10931 gånger Totalt 3 svar
  Mån 26 feb 2018 19:46

  Hej jag har blivit tillfrågad av min läkare om jag vill testa Mysimba mot övervikt. Är det någon här inne som äter Mysimba? Jag är också lite nyfiken på Saxenda och funderar på om det går att få den medicinen utskriven i Sverige? Eftersom ingen av dem täcks av högkostnadsskyddet så blir ju kostnaden för framförallt Saxenda enorm. 

 • Tor 1 mar 2018 16:33 #1

  Hej det stämmer att man inte får det på högkostnads skydd.. så man måste betala ur egen ficka. Saxenda vet ja inget om men Mysimba åt min syster ett tag o det hjälpte henne verkligen, efter att hon slutade har hon fortsatt att gå ner i vikt (från ungefär 82 kg till 70) o har nu sitt hälsosammaste bmi på länge. Hon beställde Mysimba från något som heter Treated.com där du lagligt får ditt recept utskribvet online. https://se.treated.com/viktnedgaang/mysimba

  Kram Emma

 • Anonym (Jonna­73)
  Visa endast
  Ons 21 mar 2018 12:43 #2 +1

  Vill man spara pengar finns Mysimba på svenska apotek för 1 000 kr i stället ???? , bara be sin vanliga läkare på vårdcentralen och dessutom får man hjälp med att kontrollera att man passar för Mysimba. Vill man inte gå till sin läkare kanske det går via kry.se eller liknande. 

 • Lör 19 maj 2018 15:14 #3

  Jag har nu använt Saxenda i snart 7 v. Det bästa är att prata ,ed en läkare och få recept på det . Den fungerar verkligen och jag har gått mer 1kg/v och har fortfarande 1,5 /5 spruta kvar och har bestämt mig att sluta med det för jag har gått ner 10% av min vikt och det duger bra . Det är jätte VIKTIGT att konsultera en läkare innan för det första tas prover på dig om denna medicin är lämpligt för dig och inte orsakar dig komplikationer för livet som inte är värt att utsätta sig för och för det andra , även om man betalar hela kostnaden själv (ca. 2500:-/ 5 sprutor som räcker i ca två månader ) blir det mycket billigare än att köpa på nätet .

  Om din läkare vet att du rör på dig och verkligen försöker brukar det inte vara några problem att få Saxena utskrivet .

  Jag behövde inte ens tänka på vad och hurmycket jag åt för jag hade tappat aptiten och som mest åt jag babisportioner bara för att fylla magen . Även om jag hade min favorit käk framför mig kunde jag inte äta mer än barnportion , magen sa stopp och inte jag :))

  Illa måendet var upp och mer under tiden och vissa dagar väldigt lätt och ibland mer intensivt. Huvudvärk första dagarna . Kräktes bara andra dagen .

  Diarré nu i vecka 7 , men tänk på att ingenting är gratis och smärtfritt .

  Lycka till

SE VÅRA MEST POPULÄRA KLIPP JUST NU

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll