• NELJ

    Plussade på stickan igår, vad ska jag göra?

    Ingen panik nu. Det är nio månader nästan tills barnet kommer. Det är gott om tid att hitta ett nytt jobb, göra en budget, vänja sig vid tanken att hobbyn kanske får nedprioriteras ett tag (han måste inte sluta). Sen måste inte alls ha kommit på plats när barnet kommer. Det löser sig bara ni pratar och försöker se lösningar i stället för bara problem.

  • NELJ

    En annan sak. Ni är nog båda lite panikslagna nu. Det är normal. Jag tror ingen normalt funtad förälder känner sig 100% redo när man väl står där med stickan i handen.

  • NELJ
    Ultimat1234 skrev 2018-02-28 09:46:58 följande:

    Han kan säkert gå ner i tid men det visar ju sig på lönen då naturligtvis. Han håller på att söka jobb här och skulle idag prata med sin chef ifall det går att lösa på annat sätt. Att han t.ex. jobbar 7 dagar är ledig 7 dagar. Alternativt får komma hem torsdagar istället för fredagar. Han vill också ha barn men vill att han/hon ska få den bästa uppväxten och det bästa av allt det är därför han vill kunna vara mer delaktig i barnets uppväxt.

    Tack för era svar! :)


    Uppväxten är lååååång. Anta att han får pussla med jobb på annan ort i ett halvår. Det klarar ni. Förutsatt att ni verkligen vill detta. För det ville ni ju, eller?
Svar på tråden Plussade på stickan igår, vad ska jag göra?