Inlägg från: mammalovis |Visa alla inlägg
  • mammalovis

    Vuxet barn som ska bo hos förälder för att spara pengar

    För det första brukar det aldrig vara en god idé att flytta hem om man väl lämnat hemmet, då man hunnit skaffa sig egna vanor och stör sig på föräldrarna.

    Hur länge har du och din sambo bott i bara ett litet rum? Nu pratar vi inte på hotell över en helg utan i minst flera veckors tid där det inte finns någon möjlighet att dra sig undan? Risken är oerhört stor att det inte kommer funka, vart tar din sambo vägen då med kort varsel på några dagar? Varför kan inte sambon bo på sitt håll?

    Hur ska ni sköta morgonbestyren på toa? Finns det extra dusch och toa både dagligdags och om ni åker på magsjuka, så ni inte inkräktar på resten av familjen? Eller går ni upp före alla andra i familjen?

    Vem ska sköta inköp, matlagning, disk o s v för med två extra vuxna i hushållet ökar den delen radikalt, både i kylskåpet och portioner som behöver lagas. Eller ska ni laga all mat själva och måste göra ett schema över när köket är ledigt?

    Jag hade dragit mig för att ta hem mitt barn i vuxen ålder för nöjessparandes skull och absolut inte sambon. Vill ni spara pengar får ni väl flytta till en mindre ort med billigt boende. Normalhyran på mindre orter är hälften ... om man inte ska bo så stort.

Svar på tråden Vuxet barn som ska bo hos förälder för att spara pengar