Inlägg från: anonym2020 |Visa alla inlägg
  • anonym2020

    BEHÖVER HJÄLP

    Hej, vet inte direkt om det här är rätt tråd.. Och förlåt om det blir ett långt inlägg men behöver verkligen hjälp!! (Ska hålla det kortfattat)

    Jag bor med min sambo och vårat gemensamma barn (jag är 20 och han 24), jag går sista året på gymnasiet, och nu till problemet. Min sambo gör ingenting, verkligen ingenting - förutom att sitta vid sin jävla datorn och spela. Han jobbar inte, så våran ekonomi kraschar hela tiden, han städar ALDRIG, han tar inte hand om vårat barn, jag lämnar på dagiset varje morgon medans han ligger och sover (jag VET att det är helt fler att jag gör så och att jag får skylla mig själv men alltså ni har inte mött en sån som han, han vaknar inte och om han gör det blir han förbannad).
    Jag vet att det bästa vore att lämna han, JAG VET. Men jag är bara så rädd att bli ensam, det skulle ju dock vara skönare att vara ensam än med honom dock.. Men jag ville aldrig att det skulle bli såhär...

  • Svar på tråden BEHÖVER HJÄLP
  • anonym2020

    Nej det har jag faktiskt inte gjort, men jag borde nog göra det. Men jag lovar att han kommer säga ''men då gör vi slut''..

Svar på tråden BEHÖVER HJÄLP