• Anonym (Oj)

    LVU/SoL-placerade barn

    Anonym (Bah) skrev 2018-03-21 00:36:31 följande:

    Jag råkar känna TS, och vet att hon fått många bra och pålitliga källor. Problemet är att folk gärna vill berätta men de vågar inte av rädsla för repressalier från soc.

    Jag förstår att du är ännu en hjärntvättad idiot som tror att du är en perfekt förälder, men du fattar inte hur lätt du skulle kunna hamna i situationen själv.Nej, inte för att soc ska ha något att göra. Däremot för att soc saknar utbildning och kunskap.TS kommer säkert gråta sig till sömns för att du inte vill ta hennes bok på allvar...Har du fått ditt barn omhändertaget? Om inte, håll käft. Du vet ingenting.


    Har TS gjort en etisk prövning för sin bok?

    Eller ska alla vara anonyma?

    Att soc saknar utbildning och kunskap är väldigt fel. Vad har du själv för utbildning?
  • Anonym (Oj)
    Anonym (Starka tillsammans) skrev 2018-03-21 07:23:59 följande:

    Men ser man på, en soctant som är rädd om jobbet... Du vet lika väl som jag att ni saknar utbildning.


    Tant vet jag inte men rädd om mitt jobb är jag för jag tycker om det jag gör. Utbildad är jag (socionom) och alla andra på min arbetsplats också.

    Vi gör mycket för att hjälpa och det känns bra. Placeringar är alltid svårt och något vi försöker undvika så långt det går. Ibland blir det jättebra och ibland blir det mindre bra. Ibland handlar det om att göra det som är minst dåligt för barnet. Bo kvar med missbrukande förälder- dåligt. Placera-dåligt. Sådana lägen är jättesvåra. Hoppas du har ett jobb som du tycker om.

    Ha en fin dag.
Svar på tråden LVU/SoL-placerade barn