• hannerr

    Blir aldrig gravid

    Hej!

    Hoppas på att kunna få lite råd, stöd och tips i denna tråden.

    Jag slutade på p-piller i juli 2017 efter att ha haft det konstant i 8 år. Började då med natrual cycles för att hitta min ägglossning för att lättare bli gravid. Det tog två månader innan jag fick tillbaka min mens, men efter det har min cykel varit regelbunden men ganska lång (ca 35 dagar). Enligt appen så har jag regelbunden ägglossning då min temp tydligt går ner. Men har inte fått mer än 3 positiva ägglossningstest sedan juli (tar testen varje dag under min follikulärfas). Blir lika besviken varje gång min mens kommer.. vill ju så gärna få ett litet tillskott..

    Känns som att vi inte borde ha svårt för att bli gravida, vi är unga (24 år båda två), ingen övervikt, tränar regelbundet, äter relativt nyttigt, ingen röker och vi dricker knappt.

    Är någon annan i samma sits eller har varit? Skulle verkligen uppskatta om ni ville dela med er av era erfarenheter!

  • Svar på tråden Blir aldrig gravid
  • hannerr

    Hej!

    Ja mitt sekret ser ut som typ äggvita och är klibbig (går att dra mellan fingrarna). Men tack för respons, vet att jag har noll tålamod, speciellt inte när nästan alla mina vänner blir gravida en efter en på första försöket.. Håller tummarna för er! Har ni fått någon hjälp?

  • hannerr

    Vad var det för mottagning ni gick till? En privat? Går knappt att sluta tänka på det, hur mycket jag än försöker.. känns nästan som man slutat leva sitt liv till fullo.. Men väldigt roligt att det plussade för er tillslut ??

  • hannerr

    Man blir bara sååå rädd när man tänker på dessa alternativ.. antar att fet bara gäller att härda ut.

  • hannerr

    Kan vara så, har dock regelbunden mens, får inte heller någon hjälp av vården eftersom att vi försökt bli gravida i mindre än ett år.

  • hannerr

    Att boka en tid hos en privat gyn kan nog vara en idé. Tycker dock att det är så himla konstigt att äl-testen för det mesta är negativa men natrual cycles menar på att jag har ägglossning varje månad då min temp sjunker ganska tydligt. Är det någon av er som blivit gravida med hjälp av vården? Alltså med ex medicin för att få äl. Hur lång tid tog det från och med att ni började på medicinen?

  • hannerr


    Vad tror ni? Är jag gravid? Min temp brukar inte stiga såhär mycket innan mens. Ska få den imorgon enl natrual cycles, men har inga menssymptom som jag brukar ha.
Svar på tråden Blir aldrig gravid