• Anonym (O)

    Blir aldrig gravid

    För oss tog det 2 år tills jag fick ett plus efter jag tog ut min p-stav. Var 24 när jag tog ut den och sambon var 25 . Jag har även 2st barn sen innan.

    Första graviditeten slutade i mf i v.13 sen tog det ytterligare 7 mån till nu är jag i v.35

    Så alltså tog det sammanlagt straxt över 2 1/2år:)

    Bästa och svåraste rådet sluta tänk på det !

    Efter 12 mån kan ni ställa er i kö för att få hjälp. Våran kö tid var upp till 8 månader. Hittade istället en kanon mottagning i Södertälje som man fick hjälp av direkt . Jag hann göra 2 undersökningar sen hamna ja i lite se på och vi bestämde oss för att leva helt som vanligt över sommaren och börja om på hösten men i början av augusti plussa ja igen så allt kan ske :)

  • Anonym (O)
    Anonym (du får tänka på det) skrev 2018-03-12 13:13:36 följande:

    Hej

    jag blir ganska provocerad av alla dessa råd om att inte tänka på att bli gravid när det är det man önskar mest i världen och är orolig för. Ingen forskning visar att det är lättare att blir gravid för att man inte tänker på det. Det enda dessa råd gör är att skuldbelägga den som försöker få barn men inte lyckas och sen dessutom inte klarar att sluta tänka på det.

    Tänk på det så mycket du vill, sök hjälp när det har gått ett år. Punkt slut.


    Fast oftast drar det ner en i en tuff depression istället om man tänker på det varje månad. Jag mådde så fruktansvärt jävla dåligt varenda månad när alltid mensen kom och inget plus !! Jag slutade tillslut att leva mitt liv.

    När jag skriver mitt bästa och svåraste råd- sluta tänk på det. Så menar jag bara väl inte att man blir gravid snabbare !
  • Anonym (O)
    hannerr skrev 2018-03-12 17:21:13 följande:

    Vad var det för mottagning ni gick till? En privat? Går knappt att sluta tänka på det, hur mycket jag än försöker.. känns nästan som man slutat leva sitt liv till fullo.. Men väldigt roligt att det plussade för er tillslut ??


    Om du menar mig nu så gick vi till en mottagning i Södertälje. Sveamottagningen hette den,det var faktiskt min egen kommun som rekommendera om vi kunde tänka oss att åka en bit istället för att stå i kö flera månader så fick vi som sagt tid redan dagen efter:)
Svar på tråden Blir aldrig gravid