Inlägg från: Mella-Bella |Visa alla inlägg
  • Mella-Bella

    Dejtinggissel! Vem ska höra av sig nu?

    Om jag fattar dig rätt så pga att du inte vill att han ska avsluta kontakten efter en tids liggande så vill du nu att killen gång på gång ska ta initiativ och du förblir passiv? Eller vad svarar du egentligen på förslagen han kommer med?

  • Mella-Bella
    Anonym (dilemma) skrev 2018-03-13 16:32:57 följande:

    Han är en av de lite otydliga som inte riktigt vågar ta initiativ utan kommer med insinuationer. Men han har varit intresserad en längre tid och ger inte upp trots att han inte heller kommer med konkreta förslag. Han är nog lika osäker som jag och rädd för att bli dissad så blir det soppa av alltihop?

    Jag har nog mest svarat svävande eftersom jag är osäker på hela grejen, men vi har haft en del kontakt på telefon där vi berättat lite hur vi fungerar för varann. Vi är dessvärre lite väl lika och väldigt känsliga. Rädda för att blotta oss:)


    Så han har alltså inte kommited något konkret förslag om att ses? Att säga som inlägg 13 skrev låter väl bra. Men jag kan inte se hur du ska kunna försäkra dig om att han inte kommer avbryta. Du får ta risken. Ta det som det kommer och ha inga förväntningar om en lång kk relation. Det kanske inte blir med just den här kilken, eller så blir det det.
Svar på tråden Dejtinggissel! Vem ska höra av sig nu?