• TeresB

    Jag får inget jobb och ekonomin börja krisa nu?

    Bor du nära en eller i en av Sveriges större städer?

    Som outbildad är det såklart svårare att få jobb, för att komma upp i lön kan det isf vara bra att ta ett jobb med mkt OB timmar och jobba alla helger och kvällar man kan komma över. 
    Då kan man dessutom ofta plugga samtidigt om man inte har familj och barn. Det finns relativt många Yh utbildningar på 1,5 el 2 år och klarar man sig utan lån kan man ju senare kosta på sig ytterligare en utbildning om man känner att man valt fel.

  • TeresB
    Anonym (Jag) skrev 2018-03-16 12:14:11 följande:

    Jag bor i en liten stad. Jag vill verkligen ha ett jobb där man faktiskt tjänar på att jobba helger och bra med ob men just nu har jag inte det, känns rätt ovärt att jobba helger ibland. Hade gärna velat jobba på någon butik typ Ica. Sist jag sökte jobb där så hörde jag inte av något :/ Ska kanske kolla vidare på utbildningar men hade som sagt behövt ett annat jobb men det nappar aldrig någonstans..


    Se över ditt CV.. ett riktigt bra CV kan verkligen vara skillnad mellan intervju eller inget svar. Har du någon i din närhet som jobbar med rekrytering , be hen ta en titt och ge dig feedback. 
Svar på tråden Jag får inget jobb och ekonomin börja krisa nu?