Inlägg från: Glitterpinnar |Visa alla inlägg
  • Glitterpinnar

    Flera blödningar och gravid. FLERA?

    Skulle inte tro att du är i vecka 7 om du får svaga streck. Har du bild på testerna? Dagens tester är ju så himla känsliga så de skulle vara starka om du vore i vecka 7, tippar snarare på att du skulle vara i vecka 3-4 isåfall och att du blivit gravid denna månad (de första testerna kanske faktisk var spök, speciellt om du testade med cb).

    Själv har jag tyvärr erfarenhet av tester som ökar i styrka efter missfall. Hade "mens" och 10 dagar därefter började jag testa med ÄL test, men efter att ha fått starkt positivt på dessa 4 dagar i rad tog jag ett gravtest som var positiv. Var övertygad om att jag var gravid, fortsatte testa under en veckas tid och testerna blev starkare. Ringde gyn och fick ett VUL - som inte visade på några tecken på graviditet. Gjorde ett till några dagar efter och det visade inte heller något (fick även ta blodprov som visade att hcg sjönk och jag fick därmed missfall bekräftat). Tog typ tre veckor innan mina tester var blanka. Så tyvärr kan de se ut att öka även om man fått missfall, beror på koncentrationen av hcg i urinen :/

    Håller iaf tummarna för att du är gravid, mitt råd är att testa om några dagar igen (kanske med ett digitalt?) lycka till!!

Svar på tråden Flera blödningar och gravid. FLERA?