• Miirree

    BIM 17 april, fler som har i närheten och vill följas åt? ????

    Hej!

    Det finns så många trådar nu som är fulla, så gör en egen!

    Slutade med p-piller i februari och har fått min första mens! Har BIM runt den 17 april enligt Natural Cycles och mina egna beräkningar.

    Någon annan som vill följas åt till ett plus?

  • Svar på tråden BIM 17 april, fler som har i närheten och vill följas åt? ????
  • MaalinJ
    Maya 889 skrev 2018-04-07 19:18:09 följande:

    Tänk vad fjantig man kan va. Har BIM 14/4 men känner absolut ingenting annorlunda i kroppen ännu. Förutom just idag då jag känner mig lite extra hängig och ibland tycker jag att jag känt lite krämpor i tjejmagen men kan lika gärna bero på överanalysering.

    Varför har jag redan gett upp och ställt in mig på att det inte blivit något? Det är väl inte alla som får tidiga och tydliga symptom?

    Denna eviga väntan tar kol på en! :(((


    Det är absolut inte alla som får tidiga symtom. Vissa märker ju inte ens av att dom är gravida på flera veckor. Ge inte upp hoppet!
  • MaalinJ
    lullis94 skrev 2018-04-07 22:11:38 följande:

    Brukar man känna av när ägget fäster? Såklart är det olika som allt annat :P


    Nej det kan man inte göra
  • lullis94
    MaalinJ skrev 2018-04-07 22:37:45 följande:

    Nej det kan man inte göra


    Okej va bra för då behöver jag inte analysera och fundera om jag kännt det ;)
  • Joset
    lullis94 skrev 2018-04-07 23:42:53 följande:

    Okej va bra för då behöver jag inte analysera och fundera om jag kännt det ;)


    Fast jag har hört att man kan känna när ägget fäster i livmodern, men verkar vara rätt ovanligt. Jag hat inte haft några känningar, utan har först märkt annorlunda känningar strax innan mensen var beräknad.
  • Pippispetra

    Bmi den 18 april här :) har redan nu för några dagar sedan börjar fått vita tjocka flyttningar (luktar ej) och ägglossning har jag redan haft. Inget plus än men får se :)

  • lullis94

    Känns som min mens är på väg alldeles för tidigt.. Rejält ont i nedre delen av magen nu på morgonen, precis som innan mens :(

  • missgeting

    Hej! Ny i denna tråd. Har inga barn sen tidigare men haft några tidiga MF. Har Bim 15 april och hade ägglossning för en vecka sedan. Har normalt en 31 dagars cykel och inga mellanblödningar eller tidig mens. Nu började jag blöda i torsdags och blev först glad då jag tänkte att det var en nidblödning, men sen har blödningen fortsatt, klarare röd färg än mens och var tvungen att ha tampong igår, idag är det mindre. Haft väldigt ont i magen och spänningar och sammandragningar i livmodern. Brösten var ömma innan jag började blöda men nu ingenting. Mår illa och magen är helt ur fas. Nidblödning eller tidig mens i kombination med att influensa? Svårt att säga och alldeles för tidigt att testa. ????

  • EIJ90

    Hej alla!

    Är också ny i tråden. Fick mf i mars och nu har NC äntligen hittat min Äl för några dagar sedan. Även om jag är lite osäker på om tempen är pålitlig då jag varit förkyld.

    Bim är satt till den 17/4.

    Har inga barn sedan tidigare så hoppas verkligen att det ska funka denna månaden!

  • Anonym (ML90)

    Hej! Är helt ny på familjeliv och i denna tråd. 

    Gjorde insemination i Danmark den 30 mars och har BIM den 17 april. Barnmorskan på kliniken gav oss ett graviditetstest som hon sa att vi ska ta den 14 april. Har inga barn sedan tidigare men hoppas på att få en liten julbebis i år (eller möjligtvis i början av 2019! Tomte 

  • Fialotta8
    Miirree skrev 2018-04-06 19:55:26 följande:

    Du är välkommen :D

    Slutade också men mina p-piller i februari efter 8 år cirka! Första mensen varade tå 3 dagar bara men antar de återhämtar sig!


    Ja man får väl hoppas på det helt enkelt :D så svårt att veta. Idag beställde jag hem ägglossningstester och gravtester. Hur ofta ska man testa det här med ägglossning egentligen? Jag har en app jag går efter och kände av ägglossningssmärta runt samma tid. Ska man testa flera dagar i rad? Jag har noll koll ???? :D
Svar på tråden BIM 17 april, fler som har i närheten och vill följas åt? ????